EXCLUSIV  Controverse cu preţurile pe vaccin, după scandalul Astra Zeneca. Val Vâlcu, sceptic: Şi-ar da singuri cu băţul peste degete

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Val Vâlcu și Bogdan Chirieac au vorbit despre controversele legate de vaccinuri.

Vezi și: Chirieac, remarcă despre desființarea SIIJ, "înființată de PSD!": Parcă e făcută de Stalin sau Hitler! Avem abuzuri cum nu are toată Europa la un loc!

"Deci, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat reînceperea vaccinării cu AstraZeneca, asta e știrea care rupe tot în acest moment. Problema este că și în România, câteva zeci, sute de mii de persoane nu s-au vaccinat în perioada asta și pe plan mondial câteva milioane, iar asta se va număra în morți și vindecați cu sechele multiple, pentru cei care s-au vindecat în această perioadă, în loc să fie vaccinați.

S-au făcut speculații cu faptul că AstraZeneca e foarte ieftin, e sub 2 euro vaccinul, celălalte costă mult mai scump, și de zece ori mai scump...", a spus Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiți Mass Media".

"Refuz să cred că ar fi în interiorul companiilor, în interiorul farma astfel de lucruri, pentru că și-ar tăia singuri... e ca ăla care a vrut să facă o cură de slăbire, să piardă 25 de kg într-o zi și și-a tăiat un picior, așa e și cu asta. Deci și-ar da singuri cu bățul peste degete, că scade încrederea în general în vaccinuri, crește sentimentul anti-vaccinist, fake-news-ul atât așteaptă. Deci nu cred că e din cauza concurenței economice, concurenței din interiorul domeniului", a completat Val Vâlcu.

A fost o chestiune politică?

Bogdan Chirieac: Crezi că a fost o chestiune politică?

Val Vâlcu: Da, exact. A fost același mecanism activat în cazul Pfizer la început... că trei moși de 99 de ani au murit după vaccinare. O persoană de 99 - 101 ani, poate să moară și după un ceai, nu după un vaccin. A explicat foarte clar un cercetător de la Oxford: Dacă dăm 10 tablete de zahăr la 10 oameni nu o să se întâmple nimic. Dacă dai la un milion de oameni, vor muri...

Vezi și: Desfiinţare SIIJ. Cozmin Guşă: O mare luptă subterană care încă nu s-a tranșat. Au șters putina

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel