Copii de grădiniţă, duşi să strige lozinci pro PDL într-o comună din Hunedoara

Copii de grădiniţă, duşi să strige lozinci pro PDL într-o comună din Hunedoara /// FOTO: yidio.com
Copii de grădiniţă, duşi să strige lozinci pro PDL într-o comună din Hunedoara /// FOTO: yidio.com

Copiii din comuna Baru, judeţul Hunedoara, unde duminică vor avea loc alegeri pentru funcţia de primar, au fost scoşi din sălile de clasă şi duşi, împreună cu educatoarele şi învăţătoarele, la un miting Alegerile pentru primarul comunei Baru vor avea loc duminică. Scutinul se organizează după ce fostul primar, Daniel Răducanu, a renunţat la funcţie pentru a candida la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din 5 decembrie 2010. A pierdut în faţa Marianei Câmpeanu, aşa că acum vrea să-şi recâştige postul de primar, transmite Realitatea Tv.

„Urmează să se ia măsurile legale, să discutăm. O să raportăm evenimentul si să se ia măsurile legale“, a declarat şeful de post din comună.

Deputatul PNL, Mariana Câmpeanu a spus că va cere demiterea inspectorului şcolar şi al directorului şcolii.

„E regretabil ce s-a prezentat. Aseară am fost şi eu informat. Acei copii nu sunt în spaţiu şcolar. Noi suntem abilitaţi să facem cercetări doar dacă s-a întâmplat în spaţiul şcolar. Vom cerceta dacă un cadru şcolar a coagulat copiii pentru a merge la căminul cultural. Acest lucru s-a întâmplat dupa ora 16.00, în concluzie nu au fost luaţi de la ore. Vom face o anchetă şi dacă un cadru didactic i-a strâns pe elevi va fi sancţionat. Conform unui articolul din statul personalului didactic, dacă se va dovedi, profesorul riscă de la un avertisment pâna la excluderea din învăţământ“, a declarat Alexandru Lăutaru, inspector general şcolar ISJ Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel