Copil de 10 ani, lovit de o mașină de poliție în misiune

Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay

Un copil de 10 ani a fost preluat de elicopterul SMURD după ce a fost lovit de o mașină de poliție.

O mașină de Poliție care se afla într-o misiune, cu girofarurile aprinse, a lovit un copil de 10 ani pe DN 24 D, în comuna Bursucani din județul Galați, potrivit IPJ Galați, citat de Agerpres.

“În jurul orei 10,00, pe DN 24 D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor, în următoarele împrejurări: O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce, în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers”, a comunicat sursa menționată.

Copilul a fost preluat cu elicopterul SMURD

Un elicopter SMURD Galați a sosit la locul accidentului și a preluat copilul rănit, pe care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În mașina de Poliție se găseau doi polițiști, ambii de la Postul Rădești, care mergeau spre satul Smulți pentru a soluționa un conflict familial, după ce au primit un apel la 112.

Persoana care conducea mașina de Poliție a fost testată cu alcooltestul și a ieșit negativ, iar polițiștii de la Serviciul Rutier Galați au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident rutier, a declarat IPJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel