Copil de 4 ani, salvat de polițiști din mâinile unui bărbat care voia să-l omoare / foto în articol

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Un copil în vârstă de 4 ani a fost salvat de oamenii legii din mâinile partenerului mamei sale.

La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din Band, a amenințat-o că îi va ucide fiul minor, în vârstă de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, în cazul în care aceasta nu va accepta să reia relația cu el.

Având în vedere gravitatea situației, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost constituită, de îndată, o echipă operativă complexă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator, care s-au deplasat de urgență la locul unde se aflau bărbatul și copilul, respectiv într-o pădure din zona localității Band, județul Mureș.

În urma discuțiilor purtate de către negociator cu bărbatul în cauză, acesta a fost convins să renunțe la intențiile sale și să elibereze minorul. 

Ulterior, cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi transportat la Clinica de Psihiatrie.

Precizăm că băiețelul se afla teafăr și nevătămat, fără urme vizibile de violență.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu, fiind totodată deschis dosar penal de amenințare, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel