Copil de 5 ani, decedat după ce a fost spălat cu o substanță toxică. Alți doi, în stare gravă

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Un copil de 5 ani a murit după ce bunica sa l-a spălat cu o substanță toxică. Alți doi minori, de aproape 2 ani și 10 ani, sunt în stare gravă, la spital.

O fetiță de cinci ani a decedat, iar alţi doi, de un an şi 11 luni, respectiv 10 ani, se află în stare gravă la spital, după ce au fost intoxicaţi cu o substanţă toxică, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, scrie Agerpres

”La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20,30, Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată de către cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi minori de 5, respectiv 1 an şi 11 luni care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă toxică.

Minora de 5 ani a decedat, iar minorul de 1 an şi 11 luni se află în stare grava la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare”, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă, într-un dosar ce vizează comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Totodată a fost informată DGASPC Ialomiţa, în vederea derulării activităţilor din competenţă.

Potrivit presei locale, bunica, persoana care i-a spălat pe cei mici, doi frați și verișoara acestora, cu substanța toxică, este acum suspectă într-un dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Patru copii, în stare gravă după ce mama i-a spălat cu o substanță împotriva râiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel