Copos, Stoica, Borcea și frații Becali, achitați în Dosarul Transferurilor

ziua-judecatii-pentru-greii-fotbalului-romanesc-azi-se-da-verdictul-in-dosarul-transferurilor-ce-pedeapsa_size1
ziua-judecatii-pentru-greii-fotbalului-romanesc-azi-se-da-verdictul-in-dosarul-transferurilor-ce-pedeapsa_size1

Tribunalul București a anunțat verdictul pentru cei opt inculpați în cazul Transferurilor, acuzați că au adus un prejudiciu de peste 13 milioane de dolari. Judecătorii au decis, marți, ca George Copos, MM Stoica, Cristi Borcea, fraţii Becali, precum și Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu să fie achitați.

După 42 de termene și pedepse de 100 de ani de pușcărie cerute de procurori, greii fotbalului românesc au fost achitați de Tribunalul București. George Copos, MM Stoica, Cristi Borcea şi fraţii Becali au fost achitați, decizia putând fi atacată cu recurs.

Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu, inculpați și ei în același dosar,au fost, de asemenea, achitați.  Ei erau acuzaţi de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

"Bine că s-a terminat. Nu am avut emoţii. Tot ce a fost în proces a fost un montaj al procurorilor care au vrut să demonstreze că nu iau banii de pomană. E o primă sentinţă, va mai dura procesul. Eu şi fratele meu ne simţim nevinovaţi", a spus Ioan Becali la Antena 3. "Vom vedea decizia finală după Curtea de Apel şi Curtea Supremă şi atunci cineva va trebui să plătească. 13 milioane inventate, 20 de ani de puşcărie, cineva va da socoteală pentru astea!", a mai spus Becali. "Acest proces a fost un exerciţiu de imagine. În România cel mai bine e să nu faci nimic şi nu ai nicio problemă. Nu poţi să târăşti nişte oameni patru ani prin tribunale", a spus Gigi Neţoiu la DolceSport.

Citește și:

Judecătorii au dat o nouă amânare în “Dosarul Transferurilor”. Vezi când se va da verdictul

CSM cercetează cazul Giovani Becali de la Tribunalul București

Giovani Becali la Tribunal: Puneţi-mi cătuşele! Daţi-mi 20 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel