Corina Creţu: Monica Macovei continuă dezinformările cu privire la USL

Europarlamentarul PSD, Corina Creţu,  spune  că  Monica Macovei dezinformează din nou în ceea ce priveşte ancheta de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, aceasta dându-şi cu părerea într-un caz despre care nu are toate informaţiile necesare.

Monica Macovei continuă să dezinformeze opinia publică, de data aceasta în privinţa anchetei de la Liceul 'Dimitrie Bolintineanu'. Europarlamentarul îşi dă cu părerea într-un caz în care nu deţine toate informaţiile. Macovei a rămas probabil nostalgică după practicile din perioada când oamenii erau luaţi de pe stradă în mod abuziv, perioadă în care şi ea a servit ca procuror. Acuzele lui Macovei şi ale celor din jurul său cu privire la o eventuală intervenţie a premierului în activitatea justiţiei sunt doar încercări de a-l discredita pe primul-ministru. Europarlamentarul democrat-liberal ar trebui să verifice modul în care şi-au desfăşurat colegii săi activitatea la Ministerul Educaţiei, ei fiind cei care au întreţinut sistemul de corupţie pe care acum îl incriminează, a spus Corina Creţu, potrivit unui comunicat transmis redacției.

 Europarlamentarul PDL Monica Macovei a susţinut luni că premierul Victor Ponta a intervenit "brutal" în justiţie în cazul anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, punctând că instituţiile responsabile cu aplicarea legii nu trebuie să fie şi să se simtă "ostatice" ale politicienilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel