Corina Drăgotescu: O noapte agitată, cu război pe distribuție, la cablu - VIDEO

corina
corina

Așa își începe Corina Drăgotescu relatarea de pe site-ul Impact News. "Dimineaţă erau aproape 200 de oameni care rămăseseră cu RTV. Pe unii încă îi mai curta Elan".

"Într-o parte a studioului eram noi, în alta se făceau fotografii pentru noile legitimații. Atmosferă destul de relaxată, ca și când toată lumea era mulțumită că s-au ales, în sfârșit, apele. Oricum, pentru noi, cei care fusesem cu o seară înainte într-un loc aproape gol, că de, mai era și duminică, iar duminica e mai puțină lume, a fost reconfortant să vedem că redacția s-a umplut la loc. Până la urmă e chiar bine, dacă mă gândesc, din nou, la exepriența mea trecută, de la Adevărul, când redacția a fost goală două săptămâni", scrie realizatorul pe site.

Cristina Șincai le-a spus celor de la Willbrook, imediat după emisie, să nu mai dea promo cu ea, că a optat pentru Ghiță. Și Laura Chiriac la fel. Și mulți alții, de asemenea. Mai dau câteva nume, așa ca să rămână scrise. Sunt colegii mei care rămân la RTV:  Cătalin Striblea, Cristian Zărescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Cătălina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am rămas și acum 6 ani, la Adevărul), Roxana Lupuianu, Marius Nițu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vlădică, Iulia Nagy, Mălina Popa (cel mai bun editor din România), Ioan Korpos. Mai sunt și alții, dar, din nou, îmi cer scuze că nu le știu numele tuturor.

Youtube video image

Se întorc oameni de la Wilbrook

"După prânz au început să se întoarcă de la Willbrook, cu rugămintea de a fi reangajați, o serie de colegi care, după ce au văzut cortul de acolo și că se transmite din trei care închiriate au preferat să se alăture RTV. S-ua intors si cei din regia de emisie, care plecaseră aseară", încheie cunoscuta realizatoare pe impact News.

Citește și:

Corina Drăgotescu despre cum a trăit ruptura de la Realitatea TV: M-am dus în cabina pustie şi m-am machiat singură. L-am machiat şi pe Striblea. Regia de emisie din hală s-a golit

Schisma de la Realitatea, ruptura de la Adevărul: asemănări și deosebiri

Amintiri din redacția Gândul: cât de greu e să lansezi un produs media

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel