Corina la Kiss FM despre 2013: Jumătate din an am fost răcită

Invitata de joi a Andreei Remețan la Kiss FM a fost Corina Bud, care a răspuns la întrebările fanilor pe pagina facebook.com/kissfmromania. Cântăreața a declarat că luni lansează un nou single, al cărui nume nu a fost încă stabilit, și că, deși își mai dorește un copil, nu se grăbește deocamdată să-i aducă un frățior sau o surioară lui Robin. „A fost un an foarte plin, am avut foarte multe concerte. Jumătate din an am fost răcită, pentru că, umblând atât de mult, e mai greu cu imunitatea”, a mai spus invitata.

Corina a fost întrebată cum menține echilibrul între viața personală și cea profesională. „Timpul cel mai prețios e cel petrecut lângă Robin. Mă organizez în așa fel încât să nu lipsesc nicio zi de lângă el, în special în timpul săptămânii”, a declarat ea. „Robin e în clasa pregătitoare și învață alfabetul și sunt foarte mândră de el”, a adăugat artista.

Invitata a povestit că, deși ar fi vrut, nu mai are frați și surori și că în copilărie își dorea să devină actriță și cântăreață. „Am foarte mari emoții la fiecare eveniment important și nici n-as putea trăi fără aceste emoții. Mi-am dorit de mică să cânt și, chiar dacă între timp am făcut Managementul și Dreptul, n-am renunțat la visul meu și uite că acum fac ce-mi place, ce mi-am dorit. Am început cu canto și am fost norocoasa să am un hit încă de la început, 'Noi doi'”, a afirmat Corina.

„Mă simt foarte bine în pielea mea, am foarte mulți oameni frumoși în jurul meu și tot ce-mi doresc este să fiu sănătoasă și energică și să vă fac și pe voi fericiți cu muzica mea”, le-a spus Corina ascultătorilor Kiss FM.

Invitata a fost întrebată cum reușește să se mențină atât de frumoasă. „Încerc să fiu cât mai pozitivă. Am o familie frumoasă, un băiețel superb, care mă face tare fericită... Frumusețea vine din interior”, a explicat ea la Kiss FM.

Artista a mărturisit că nu plănuiește să participe la Eurovision: „Sincer, nu este visul meu să reprezint România la Eurovision, dar, cine știe, poate că la un moment dat o s-o fac și pe asta”.

„A fost un an foarte plin, am avut foarte multe concerte. Jumătate din an am fost răcită, pentru că, umblând atât de mult, e mai greu cu imunitatea”, a spus invitata.

Artista a mai povestit că o așteaptă un final de an plin de concerte și că va putea pleca în vacanță abia în lunile ianuarie-februarie a anului viitor. „Probabil că voi merge la snowboarding. Abia aștept”, a afirmat ea.

Corina a declarat la Kiss FM că încă nu plănuiește un frățior sau o surioară pentru Robin. „Încă nu m-am gândit la asta. Când va vrea Dumnezeu se va întâmpla și acest lucru. Îmi doresc, dar deocamdată mă concentrez foarte mult pe carieră. Probabil că se va întâmpla și asta, dar nu în viitorul foarte apropiat”, a afirmat ea.

„Cea mai frumoasă amintire din ultimii zece ani este momentul în care l-am născut pe Robin. Ce poate fi mai frumos de atât?”, a afirmat vedeta la Kiss FM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel