Corneliu Ștefan: Început de an cu dreptul în ceea ce privește dezvoltarea locală a județului Dâmbovița

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

La  nivelul Consiliului Județean Dâmbovița s-a analizat stadiul  proiectelor  aflate în  desfășurare, dar și sumele care vor fi distribuite primăriilor pentru susținerea  programelor de dezvoltare locală, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ.

"În ultimele zile, am discutat cu primarii dâmbovițeni despre necesitățile fiecărei localități, despre stadiul și maturitatea anumitor proiecte aflate în desfășurare sau în pregătire, astfel încât repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% să reflecte nevoile reale ale fiecărei administrații publice locale în parte", a ținut să precizeze Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean.

"Așadar, suma de 36.829.000 de lei a fost distribuită primăriilor cu scopul susținerii programelor de dezvoltare locală, a programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, dar și pentru a se asigura cheltuielile de funcționare din acest an.

Totodată, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, și în 2024, Consiliul Județean Dâmbovița, prin programele sale de asociere, va cofinanța investiții importante în fiecare localitate a județului nostru, PJDL fiind cel mai bun exemplu cu cele peste 187 de proiecte depuse de 76 de primării dâmbovițene, acestea însumând o valoare totală de 360.000.000 de lei.

Nu în ultimul rând, trebuie sancționată absența consilierilor județeni liberali cărora conducerea partidului din care fac parte le-a cerut să nu participe la această ședință deosebit de importantă pentru județul nostru. Dezvoltarea județului Dâmbovița ar trebui să fie o muncă de echipă!", a mai precizat liderul Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel