Corneliu Ștefan: Ne ținem de promisiuni...

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

Astăzi au fost scoase la licitație proiectarea și lucrarile de execuție  ale Centurii ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Juețean Dâmbovița.

"Vom construi un drum care va scoate camioanele din cele două orașe și, în același timp, va fluidiza traficul pe toată Valea Ialomiței. Lungimea noului drum va fi de #12,6 km, cu #două_benzi pe sens, și se vor construi 16 #poduri, #viaducte și #pasaje.

Valoarea totală a investiției este de aproape 138.000.000 de euro, provenind din fonduri externe și de la bugetul de stat. Durata de execuție a obiectivului este de 36 de luni.

Avem vești bune și în ceea ce privește Inelul 2 de Centură al Municipiului Târgoviște! Suntem la etapa obținerii ultimelor aprobări, urmând ca în cel mai scurt timp să fie lansată licitația publică pentru proiectare și execuție.

Valoarea acestei investiții, care înseamnă construirea unui drum cu o lungime de aproximativ #16,5 km, cu #două_benzi pe sens, se ridică la 147.000.000 de euro. Ambele centuri vor avea un impact uriaș și vor contribui din plin la dezvoltarea economică a județului #Dâmbovița.

Promisiune îndeplinită!", a precizat Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel