Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, declarații după tragedia din Crevedia: "Vom renova toate casele"

Sursa foto: Facebook Corneliu Ștefan
Sursa foto: Facebook Corneliu Ștefan

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, a făcut mai multe declarații, după tragedia din Crevedia.

"După ce vom putea intra pe locaţia respectivă, când cei de la ISU ne vor da voie, vom face anchetă socială în maxim 48 de ore şi vom constata pagubele de la faţa locului. "Vom renova toate casele", a spus Corneliu Ştefan.

Întrebat ce a aflat despre punctul de la lucru de la staţia GPL, acesta a spus: "Nu este treaba mea. Eu cred că ancheta trebuie să îşi continue cursul şi instituţiile să vină cu un raport. Nu este treaba Consiliului Judeţean Dâmboviţa".

"Nu am primit nicio sesizare, nicio reclamaţie. Ultima adresă a fost făcută în luna iulie 2020, prin care CJ a fost înştiinţat de ridicarea autorizaţiei de funcţionare", a punctat Corneliu Ştefan.

Cât despre existenţa sau nu a Poliţiei Locale în Crevedia, preşedintele CJ Dâmboviţa a declarat: "Cred că cel mai bine ar fi să vă răspundă domnul primar. Eu vă răspund în legătură cu tot ceea ce înseamnă activitatea Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi ce competente are CJ legat de această activitate. Cred că autonomia locală trebuie să funcționeze și la Crevedia și în Dâmbovița. Poliția Locală, dacă există, există în subordinea Consiliului Local Crevedia".

Vezi și: Florin Petre, primarul din Crevedia, dă vina pe patronul Flagas pentru tragedia din comună. El nu știa nimic. Supărat pe jurnaliști, a fugit din fața camerelor: "Acum o daţi în condamnări" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel