Corneliu Ștefan, PSD Dâmbovița: Vom transforma Titu într-un oraș atractiv pentru investitori

Am discutat astăzi, la #Titu, cu administratorii și angajații mai multor societăți comerciale din oraș, care sunt, din punctul meu de vedere, principalii beneficiari ai lucrărilor de extindere la 4 benzi a drumului național DN 7 Bâldana-Titu, a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean, în urma vizitei  efectuate în orașul dâmbovițean.

Societățile comerciale vor avea o rută rapidă de aprovizionare și distribuție, iar angajații acestora, marea lor majoritate locuitori ai comunelor din sudul județului, drumuri sigure către serviciu.

Investiția, pe care am reușit să o deblochez și să o aduc la faza de execuție, era așteptată de mediul privat de foarte mulți ani.

La fel de bine primit este și proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, drumul de centură al orașului Titu. În prezent, se lucrează la documentația necesară, iar după data de 9 iunie, împreună cu viitorul primar al orașului Titu, Laurențiu Costache, vom definitiva traseul acestui drum.

Împreună vom transforma #Titu într-un oraș atractiv pentru investitori, cu o infrastructură rutieră de calitate, ce îi va asigura rolul principal în dezvoltarea zonei de sud a județului nostru, a declarat liderul PSD Dâmbovița.

PSD Dâmbovița în campanie la Dragodana

De asemenea,  la invitația primarului comunei Dragodana, Sandu Gheorghe, am participat la #inaugurarea Școlii Gimnaziale Nr. 2 Picior de Munte - Boboci, extinsă și dotată printr-un proiect cu fonduri europene în valoare de peste 2.200.000 de euro, a precizat Corneliu Ștefan.

În cadrul acestei unități școlare a mai fost construită și o sală de sport pentru elevii unității de învățământ. Tot pentru elevii din Dragodana, Consiliul Județean Dâmbovița are în licitație publică:

- Achiziția de mobilier, bănci, dulapuri individuale, calculatoare, table interactive în valoare de 910.000 lei pentru Școala Gimnazială Nr. 2 Picior de Munte - Boboci;

- Achiziția unui microbuz electric, de 8+1 sau 16+1 locuri, pentru elevii navetiști din comună.

Valoare 240.000 de euro. Și pentru că dezvoltarea comunei Dragodana a fost și va fi un proiect de #Echipă, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală am asigurat aproximativ 2.430.000 de lei, sumă necesară implementării a 8 proiecte în localitate, a arătat Corneliu Ștefan.

Alegeri locale: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița – CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel