Coronavirus: Iran a anunțat 54 de decese într-o singură zi. Bilanțul a ajuns la 291 de victime

Iran a anunțat astăzi moartea a încă 54 de persoane infectate cu COVID-19, cel mai grav bilanț de pe o zi pe alta de la izbucnirea epidemiei.

Iran a anunțat astăzi moartea a încă 54 de persoane infectate cu COVID-19, cel mai grav bilanț de pe o zi pe alta de la izbucnirea epidemiei, conform Agerpres. Țara din Orientul Mijlociu este una din cele mai afectate de noul coronavirus.

Cel mai recent bilanț a ajuns la 291 de decese, în Iran, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Kianouche Jahanpour, într-o conferință televizată. El a adăugat că au fost confirmate 881 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, ceea ce face ca numărul total al celor infectați din Iran să ajungă la 8.042. Purtătorul de cuvânt a precizat că 2.731 s-au vindecat și au fost externate.

Situația din Iran, gravă

Epidemia din Iran este una dintre cele mai grave în afara Chinei, locul de proveniență a coronavirusului. Cu 2.114 de cazuri, capitala Teheran rămâne zona cea mai afectată. Provincia nordică Mazandaran a înregistrat de noi cazuri 253 și cu un total de 886 se plasează pe poziția a doua, urmată de Qom, orașul sfânt șiit situat la sud de Teheran, cu 751 de cazuri.

În ultimele zile, autoritățile iraniene și-au multiplicat apelurile către populație, recomandându-le oamenilor să evite călătoriile, în special cu ocazia marcării Anului Nou iranian, pe 20 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel