Corpul prezentatorului Michael Mosley, găsit pe insula Symi

FOTO: captură video YouTube @SOH Talks & Ideas Archive
FOTO: captură video YouTube @SOH Talks & Ideas Archive

Corpul prezentatorul britanic, Michael Mosley, a fost găsit pe insula grecească Symi.

Trupul neînsuflețit al prezentatorului de televiziune britanic și susținător al unei vieți sănătoase Michael Mosley a fost găsit pe insula grecească Symi, a anunțat duminică un viceprimar al insulei, relatează Reuters.

Mosley era dat dispărut de mai multe zile. Anterior, o purtătoare de cuvânt a poliției a declarat că trupul unei persoane despre care se crede că ar fi Mosley a fost găsit în zona Agia Marina de pe insulă, dar la acel moment încă nu se făcuse identificarea.

Mosley, în vârstă de 67 de ani, care susținea postul și oferea sfaturi despre somn și dietă, a fost văzut ultima dată miercuri dimineață.

El dispăruse după ce a plecat la plimbare, la temperaturi caniculare, pe o potecă de coastă stâncoasă de pe plaja Agios Nikolaos până în satul Pedi.

La căutări au participat polițiști, pompieri, câini special antrenați, voluntari și o dronă. Poliția a pornit de la ipoteza că Mosley ar fi putut fi afectat de căldură și a alunecat și a căzut, poate de la înălțime.

Michael Mosley a fost creditat pentru popularitatea în creștere a dietei 5:2, care presupune un post de două zile pe săptămână pentru a pierde în greutate. A fost numit jurnalistul medical al anului de către Asociația Medicală Britanică în 1995.

Citește și: Un cunoscut prezentator britanic a dispărut pe insula Symi din Grecia şi este căutat de două zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel