Cosmin Olaroiu va antrena Steaua și în sezonul următor, anunță Gigi Becali. Mircea Sandu îl revendică și el pe Olăroiu la națională dacă România pierde cu Bosnia

FOTBAL
FOTBAL

Patronul Stelei a declarat, la coborârea din avionul care a dus echipa la Cluj pentru meciul  din ultima etapa a Ligii 1, că Olăroiu a fost convins să accepte oferta de a rămâne și în sezonul următor la Steaua.

"Avem antrenor: Olăroiu! O să vedem ce va fi. L-am convins în avion", a declarat Gigi Becali la sosirea pe aeroportul din Cluj.  Anterior, latifundiarul declarase că Olăroiu este noul patron al Stelei, el fiind cel care decide absolut tot ce are legatură cu echipa.

"Olăroiu decide tot, el e patronul, eu sunt subalternul. Jucătorii au primă 10.000 de euro pentru Cupa, Olăroiu a decis", a spus Becali.

Cosmin Olăroiu a preluat Steaua la începutul lunii mai, după demisia lui Sorin Cârțu, el declarând la vremea respectivă că va ramâne în Ghencea doar în acest final de sezon, urmând ca apoi să se întoarca în zona arabă.

Pe de altă parte, președintele FRF, Mircea Sandu recunoaşte că Olăroiu va fi următorul selecţioner al echipei naţionale dacă România nu va câştiga cu Bosnia pe 3 iunie. 'E prima variantă, Răzvan m-a dezamăgit', afirma Sandu în Pro Sport.

"Vă spun în premieră că primul candidat pentru a prelua echipa naţională este Cosmin Olăroiu. Ţin în continuare la Răzvan Lucescu, dar trebuie să recunosc că m-a dezamăgit pentru că nu mi-a dat un telefon din luna martie şi până azi, nici măcar de Paşte nu m-a sunat.

Pot vorbi despre Olăroiu pentru că el nu a semnat contract cu Steaua. Dacă echipa naţională câştigă cu Bosnia pe 3 iunie, nu am de ce să îl iau pe Oli. Dacă pierdem, Comitetul Executiv mă obligă să caut un antrenor în scurt timp pentru turneul din America de Sud.

Eu îmi doresc foarte mult să batem în Bosnia, încă mai ţin la Răzvan. Nu m-a mai sunt din martie, sunt dezamăgit, nu supărat.

El a comis două gesturi grave. Nu a apărut în faţa Comitetului Executiv şi n-a mai dat niciun semn de viaţă după ce s-a întors de la Barcelona. Eu nu i-am făcut decât un reproş. Să nu le mai dea voie jucătorilor să plece din cantonament. Dacă mă asculta, nu se ajungea la cazul "Mutu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel