Costel Pantilimon ar putea juca la Olympiakos Pireu

Costel Pantilimon s-ar putea despărţi de divizionara secundă engleză Nottingham Forest pentru a juca la Olympiakos Pireu, vicecampioana Greciei, scrie presa britanică.

Venit în vara lui 2018 de la altă formaţie engleză, Watford, Pantilimon a jucat în sezonul trecut în 44 din cele 46 de meciuri din Championship ale lui Forest, dar nu a reuşit să-i convingă pe toţi suporterii, deoarece a comis prea multe greşeli, comentează site-ului HITC.

Pantilimon, care are 32 de ani, riscă să-şi piardă locul de titular după ce Forest l-a împrumutat de la Manchester City pe Arijanet Muric, un internaţional kosovar în vârstă de 20 de ani. Tânărul Aro Muric este mult mai agil şi foarte sigur pe el cu mingea la picior. Echipa din Nottingham pare să se îndrepte spre un joc bazat mai mult pe posesie după numirea antrenorului Sabri Lamouchi, comentează site-ul citat.

Potrivit ziarului Nottingham Post, Pantilimon s-ar putea îndrepta spre Olympiakos Pireu, club deţinut tot de proprietarul lui Forest, grecul Evangelos Marinakis.

Portughezul Jose Sa şi grecul Marios Siabanis (ultimul, de 20 de ani neîmpliniţi) sunt actualii goalkeeperi ai grupării din Pireu, care a renunţat la Lefteris Choutesiotis şi Iuri Lodîghin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel