Cotabiță acuză concurenții de la X Factor: Va stârni CONTROVERSE

gabriel_cotabita
gabriel_cotabita

Gabriel Cotabiță a lansat acuzații la adresa concurenților de la "X Factor", dezamăgit fiind de câteva aspecte în ceea ce privește emisiunea difuzată pe Antena 1.

Artistul a făcut o comparație între cele două concursuri de talente - "X Factor" și "Vocea României". Pe de-o parte, vedeta a spus că astfel de emisiunii sunt bune pentru că promovează adevăratele valori. Pe de altă parte, cântărețul menționează că există și o parte proastă. Participanții de la emisiunea de la Antena 1 nu știu să cânte în limba română - după cum subliniază Gabriel Cotabiță.

"Ceva nu este în regulă" 

"Probabil că acest comentariu va stârni multe controverse, dar cred că am dreptul să-mi spun și eu părerea! Zilele trecute am urmărit, pentru prima dată integral, câte o ediție din X-Factor și din Vocea României (???). Două emisiuni importate, spectaculoase și, am înțeles, concurente. În primul rând, pentru faptul că niciunul dintre câștigătorii edițiilor anterioare nu a confirmat, deși câștigătorii edițiilor din străinătate fac furori prin topuri. Se dovedește că ceva esențial, nu este în regulă! Dacă ar fi doar faptul că radiourile din trusturile respective au atâta aroganță încât nu promovează artiștii descoperiți în emisiunile fanion mai sus menționate, care oricum au mai multă audiență decât radiourile respective într-o săptămână. și tot ar fi de-ajuns!

"X Factor" de Ziua Națională

Sigur, e mult de discutat, dar vreau să mă refer la un fapt legat de ziua națională a României. Vreau să fiu foarte clar, este foarte bine că există asemenea emisiuni, pentru că m-am săturat de atâtea NON-voci prezente în spațiul audio românesc, dar vreau să le și aud!

Și așa ajungem la chestiune! Mă voi referi doar la X-factor, pentru că nu mi-au plăcut niciodată telenovelele cu final anunțat! Era seara de piese românești (de ce numai una?)! Și am descoperit o mare problemă! Concurenții, cu două sau trei excepții, nu știu să cânte în limba română!!! Nu transmit nimic, de parcă nu ar înțelege cuvintele pe care le cântă! Pentru ce îi pregătim pe acești copii? Pentru o piață pe care nu îi așteaptă nimeni? În engleză, copiii sunt în zona mimetică! Cântă așa cum au perceput ei de la interpretul original, care, sigur, e unul de notorietate mondială și nu a ajuns acolo fără vreo valoare! În română nu le iese! Nu avem cântece? Greșit! Toate cântecele alese au fost reprezentative, doar că nu au fost interpretate! Și atunci, de ce o singură seară?

Și în încheiere, cum poți să decernezi un asemenea trofeu fără să vezi dacă acești copii sunt în stare să facă un cântec nou, al lor, hit? Cred nu își dorește nimeni să avem doar o pleiadă de imitatori, ci de interpreți, capabili să facă un cântec nou să ajungă la inimile tuturor! În rest toate bune! Long Live Romania!", a scris Gabriel Cotabiță pe contul personal de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel