VIDEO: O asistentă din China a fost mușcată DE FAȚĂ de un pacient infectat

O asistentă chineză a fost atacată și mușcată de față de un pacient nigerian, confirmat cu coronavirus, în încercarea de a scăpa din izolare.

O asistentă chineză a fost atacată și mușcată de față de un pacient nigerian, confirmat cu coronavirus, în încercarea de a scăpa din izolare, conform Daily Mail.

Okonkwonwoye Chika Patrick, în vârstă de 47 de ani, a încercat să scape din spitalul din Guangzhou, China. Agresorul a dat peste asistenta cunoscută doar sub numele de Wang, pe care a atacat-o vicios.

Tratament sub supraveghetea poliției

Poliția locală l-a capturat pe pacient, care primește acum tratament sub supravegherea directă a autorităților. Nigerianul a fost testat pozitiv cu coronavirus, după ce a ajuns în Guangzhou pe 20 martie.

Rugat de asistentă să facă analize de sânge, nigerianul s-a ridicat și a încercat să fugă de unde era internat. Asistenta a fost împinsă pe jos și mușcată de față când a încercat să-l oprească din ceea ce făcea, a transmis poliția. Wang a suferit mai multe răni la nivelul feței, gâtului și șoldului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel