Cozmin Gușă: Tăriceanu, emasculat politic! Nu mai vrea nimic

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat situația politică actuală, făcând referire și la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. De asemenea, acesta a comentat evoluția lui Călin Popescu Tăriceanu din emisiunea "Legile Puterii", de aseară, de la Realitatea TV.

"Este un joc de imagine între Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, pe care l-am văzut în ultimele 72 de ore. Singurul partener pe care se bazează liberalii este PMP-ul. Pornesc de la evoluţia lui Tăriceanu de aseară de la Denise Rifai, de la Legile Puterii. A fost o evoluţie de om politic timorat, emasculat. A fost emasculat din punct de vedere politic şi nu mai vrea nimic.

Nu mai vrea nici la Senat, nici să intre la guvernare. Un partid care s-a format şi s-a antrenat pe guvernare. Este într-o situaţie de potenţial politic minim, destul de disperat şi confuz. Din punct de vedere politic, cineva l-a emasculat. Sebastian Vlădescu, acuzat de DNA, se presupune că ar fi fost cel care l-a dat în primire pe Tăriceanu. Putem să avem un tablou mai amplu. Practic, Rareş Bogdan vorbeşte public ceea ce Ludovic Orban nu îşi permite să vorbească public", a declarat Cozmin Gușă pentru Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel