Dacă adori cremele pentru torturi și prăjituri făcute în casă, iată cele mai delicioase variante pentru dulciurile din noaptea de Anul Nou.
Ingrediente
1 pachet de unt
4 ouă
1 pahar de zahăr
100 g de zahăr pudră
vanilie
Mod de preparare
1. Amestecă ouăle cu zahăr. Fierbe masa într-o cratiță cu fundul gros până se va îngroșa.
2. Bate zahărul pudră cu unt și adaugă crema de ouă și vanilie.
Ingrediente
200 g de unt
100 g de lapte condensat
2 gălbenușuri de ou
vanilie sau 30-50 ml de lichior
Mod de preparare
1. Bate laptele condensat cu unt.
2. Freacă gălbenușurile cu vanilie sau lichior, adaugă amestecul în cel de unt.
Ingrediente
5 linguri de făină
1 cană cu lapte
1 cană cu zahăr
1/2 linguriță de sare
1 cană de unt nesărat, la temperatura camerei
1 linguriță de esență de vanilie
Mod de preparare
Într-o tigaie, combină făina împreună cu laptele. Amestecă, până când obții o textură omogenă, iar laptele se transformă într-o pastă. Dă deoparte compoziția și las-o să se răcească.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News