Cremă rapidă de portocale. Gustos și la îndemâna oricui

Aveți poftă de un desert simplu de gătit și foarte delicios? Atunci vă arătăm cum să faceți o cremă rapidă de portocale.

Ingrediente:

2 ouă

70-80 g zahăr

400 g smântănă

2-3 linguri de sirop de portocale

3-4 portocale.

Gălbenușurile se freacă spumă cu zahărul, după aceea se încorporează smântâna, siropul, bucățelele de portocale și albușurile bătute spumă. Se ține în frigider numai o oră întrucât după aceea, din cauza albușului, crema poate deveni apoasă. Se împarte în cupe, pahare sau farfurioare, se ornează cu bucăți de portocale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel