Crețu Daria Ioana, fetița de 12 ani care cântă la nunți, i-a impresionat pe jurați la Românii au Talent. Andra: E un dar de la Dumnezeu ce ai tu acolo / video

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO
Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, o elevă de 12 ani din Buzău, a trecut în etapa următoare la „Românii au Talent”. 

Crețu Daria Ioana a urcat pe scena de la „Românii au Talent” pentru a cânta. Ea a dezvăluit că nu este pentru prima dată când cântă în fața unui public numeros. 

„Mă numesc Crețu Daria Ioana, am 12 ani și vin din județul Buzău. În această seară vă voi cânta. Mă aflu aici pentru a le arăta oamenilor ceea ce pot eu și mai ales abia aștept să văd jurații.", a spus concurenta. 

Micuța a dezvăluit că muzica nu este singură ei pasiune și că, pe lângă muzică, a mai făcut și fotbal.

Cum s-a întâlnit cu muzica

„M-am întâlnit cu muzica datorită mamei mele care este solistă. Merg împreună cu mama mea la nunți. Am și eu un program, are și ea unul și facem cu schimbul.", a spus Daria Crețu. 

Juratul Dragoș Bucur a întrebat-o ce ar alege să facă pentru tot restul vieții, muzică sau fotbal. 

„Aș alege să cânt pentru că este viața mea, este tot ce am mai scump.”, a mărturisit Daria. 

 

Reacția juriului 

Talentată și energică, micuța concurentă a reușit să-i impresioneze pe jurați care au avut doar cuvinte de laudă la adresa prestației sale. Ea a primit patru de DA și a trecut în etapa următoare. 

„Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență. E un dar de la Dumnezeu ce ai tu acolo, e ceva special. Nu mă aștept ca un copil să cânte atât de bine, mai ales stilul ăsta muzical.”, a spus Andra.

„Daria ai o vocea foarte frumoasă pe care o stăpânești extrem de bine și tu ești o prezență foarte plăcută. Eu m-aș gândi foarte serios la o carieră în domeniul ăsta pentru că ai cam toate atuurile de care ai nevoie. Bravo!”, a spus Andi Moisescu.

„M-ai prins. Ai avut un cârlig. O să vezi acasă ceea ce spun, pentru că mă duce într-o  poveste personală toată treaba.”, a spus Bobonete.

„Lasă-te de fotbal, rămâi pe muzică.”, a spus Dragoș Bucur.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel