Crimă, București. Italianul, în legitimă apărare- surse

Un om de afaceri italian a ucis astăzi un bărbat, în București. 

Surse din poliție, citate de Antena 3 afirmă că omul de afaceri italian a înjunghiat mortal un bărbat în legitimă apărare. Crima s-a produs într-un apartament din București, din zona Alba Iulia. 

Omul de afaceri italian nu va fi reținut, potrivit surselor citate, pentru că ar fi fost în legitimă apărare când a săvârșit crima. 

Sursele citate mai susțin că italianul a fost preluat de bărbatul pe care l-a ucis de la Aeroportul ”Henri Coandă”. Cei doi bărbați au mers împreună în apartamentul din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri italian. 

[citeste si]

În apartament, italianul ar fi fost atacat cu un cuțit de către bărbatul român, a fost o luptă între cei doi, care s-a sfârșit cu moarte românului. 

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei.

Ce spuneau vecinii

Informațiile inițiale au fost unele total diferite. Se afirma, citând vecinii, că italianul ar fi chemat o femeie la el acasă, iar aceasta ar fi fost însoțită de un bărbat despre care se spunea că este ”protectorul ei”, iar între italian și respectivul bărbat a izbucnit o altercație, care a dus la moartea românului. Se pare că ultimele informații infirmă varianta vecinilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel