Crima care a șocat UK. Cinci copii, arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Cinci copii au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani în Leicestershire, Anglia.

VEZI ȘI: O nouă CRIMĂ șochează Anglia. O tânără profesoară, ucisă în timp ce se plimba singură pe o stradă din Londra

Crima care a șocat din nou Marea Britanie ar fi fost comisă de cinci copii. Două fete și un băiat de 12 ani și un băiat și o fată de 14 ani au fost arestați fiind suspectați că au ucis cu brutalitate un bărbat de 80 de ani, într-un parc din Leicestershire, scrie The Guardian. Bărbatul ar fi fost atacat în timp ce își plimba câinele, duminică seara, în jurul orei 18.30, în Franklin Park, Braunstone Town.

Victima a murit la spital luni seara, a declarat poliția. Acum anchetatorii cred că acesta a fost atacat de un grup de tineri care au fugit apoi de la fața locului. După anchete, detectivii au luat marți decizia de a aresta cei cinci copii – un băiat și două fete, toți în vârstă de 12 ani; și un băiat și o fată, ambii de 14 ani. Copiii erau în custodie și au fost audiați de detectivi sub precauție penală, au adăugat aceștia.

VEZI ȘI: Crimă șocantă în Marea Britanie. Directoarea unui liceu, găsită împușcată alături de soț și fiică în școala la care lucra

„Se raportează că victima, care își plimba câinele, și care purta un pulover negru și pantaloni de jogging gri, a fost grav agresat de un grup de tineri. Ei au părăsit locul înainte de sosirea serviciilor de urgență. Detectivii lucrează în prezent pentru a stabili circumstanțele complete ale acestui incident și vorbesc cu locuitorii din zonă pentru a aduna cât mai multe informații posibil. Ca parte a anchetei, ei doresc să vorbească cu oricine a fost în parc sau în zona Bramble Way între orele 18:00 și 18:45, duminică seara”, au transmis polițiștii britanici.

Posibilii martori sunt rugați să ofere detalii anchetatorilor



Poliția din Leicestershire a dezvăluit că victima a fost anterior în contact cu cei cinci copii, dar nu a oferit detalii despre posibilul motiv al atacului. Acum oamenii legii fac apel pentru ca orice martor să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție pentru a oferi detalii în acest caz, dacă le cunosc.

VEZI ȘI: CRIMĂ multiplă în UK. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea, ucis în timp ce încerca să scape. Vecinii nu s-au gândit să sune la Poliție

Detectivul Emma Matts, care conduce această anchetă, a declarat: „Din păcate, după moartea victimei noaptea trecută, aceasta a devenit acum o anchetă de crimă. Ofițerii continuă să lucreze în viteză pentru a stabili detaliile atacului și am făcut o serie de arestări, pe măsură ce continuăm să înțelegem ce s-a întâmplat. Încă avem nevoie de oameni care se aflau în zonă să se prezinte dacă au văzut ceva sau au informații care ar putea ajuta. Ai fost în zona Franklin Park sau Bramble Way în jurul orei 18.30 duminică seara? Ai văzut atacul în sine? Din descrierea dată ați văzut victima înainte de incident sau eventual un grup de tineri părăsind zona după?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel