Crima de la Mangalia. Noi detalii din anchetă scot la iveală o altă față a Loredanei. Liviu Chesnoiu: Așa acționează oamenii instinctuali

Crima de la Mangalia. Noi detalii din anchetă scot la iveală o altă față a Loredanei. Liviu Chesnoiu: Așa acționează oamenii instinctuali / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Crima de la Mangalia. Noi detalii din anchetă scot la iveală o altă față a Loredanei. Liviu Chesnoiu: Așa acționează oamenii instinctuali / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Noi detalii din ancheta crimei din Saturn scot la iveală o altă față a Loredanei, tânăra care și-a ucis cu sânge rece prietena.

Detaliile noi din ancheta crimei din Saturn arată o altă față a Loredanei, fata care și-a ucis prietena, transmite Antena 3 CNN. Aceasta le-ar fi spus avocaților că a început să conștientizeze ce a făcut și că acum înțelege că poate fi considerată un pericol public. 

Între timp apar tot mai multe detalii despre viața Loredanei și despre adevăratele motive care ar fi putut duce la comiterea crimei oribile. Detaliile noi din ancheta procurorilor au scos la iveală faptul că fata făcea parte dintr-o familie cu istoric de abuzuri, tatăl ei fiind alcoolic. Între părinți existau tot timpul certuri, iar într-una dintre ele, Loredana s-ar fi băgat între ei pentru că tatăl voia să o înjunghie pe mamă.

"Dacă ea a asistat la astfel de bătăi, dacă la rândul ei a fost victima violenței domestice, dacă a intervenit ea între mamă și tată cu cuțitul și așa mai departe, ori ajungi un Yes-man, cum a fost Alina, smerită, supusă, și așa a avut de câștigat, a ajutat-o foarte mult, ori ajungi precum Loredana, nu mai ești un Yes-man, ești la rândul tău un agresor", a spus Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 

VEZI ȘI: Argumentele aduse de avocatul Loredanei, adolescenta care și-a ucis prietena: Ceea ce a făcut este cauzat de mediul din care provine

Liviu Chesnoiu: Așa acționează oamenii instinctuali

În plus, specialiștii susțin că există probabilitatea ca motivul pentru care Alina a fost înjunghiată să nu fi fost unul serios pentru un om normal, însă, pentru cineva care a trăit într-un mediu abuziv, cuvintele pot căpăta înțelesuri îngrozitoare. 

"În momentul ăla de furie oarbă, în nebunia aceea, un cuvânt poate să declanșeze, eu am văzut în cariera mea, s-a ajuns la moarte de om de la o jignire, de la o înjurătură. Așa acționează oamenii instinctuali", este de părere Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 

Loredana se află acum în arest preventiv. Zilele trecute ea a fost vizitată de mama sa, care le-a spus ulterior jurnaliștilor că tânăra a început să conștientizeze gravitatea faptei comise.

Fata nu a contestat decizia magistraților de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit Codului Penal, uciderea unei persoane se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

VEZI ȘI: Crima de la Mangalia. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, spune că Loredana minte: Eu când am văzut imaginea aceasta, mi-am dat seama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel