Crima din Mangalia, raport psihologic înfiorător: ”Mă uitam în ochii Alinei”. Nu există nici măcar un gest care să arate un strop de omenie

foto captură video
foto captură video

Loredana, în vârstă de 18 ani, și-a ucis prietena cea mai bună, pe Alina, în Mangalia, acolo unde erau la muncă sezonieră. A stat lângă ea până când a murit și apoi a aruncat-o într-un parc. 

Alina a fost înmormântată, în 10 august, în rochie de mireasă. Iubitul ei a leșinat când a văzut-o în sicriul alb. Era un copil cuminte, care avusese o copilărie îngrozitoare, care s-a zbătut să-și continue studiile, în ciuda situației din familia sa, caracterizată printr-un mediu violent. Tatăl său consuma alcool, iar ea, mama și frații ei dormeau mai mult pe afară. S-a chinuit, cum a putut, să-și continue studiile, iar în anul școlar următor, trebuia să termine liceul. Nu a mai apucat pentru că Loredana, prietena ei de la grădiniță, a ucis-o cu sânge rece. Raportul psihologic al criminalei este gata, iar examinatorii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

După o ceartă, Alina stătea în pat, cu spatele la prietena ei, Loredana, căreia îi răspundea evaziv, ceea ce a înfuriat-o pe agresoare, care a surprins-o pe Alina cu o lovitură de cuțit în zona cervicală. A așteptat apoi să moară, înainte de a o muta cu ajutorul unui troler, a făcut curățenie și a doua zi a mers la muncă, îndeplinindu-și atribuțiile ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. În seara crimei, colegi de muncă de-ai fetelor au auzit zgomote din cameră, cearta și au mers să vadă ce s-a întâmplat, dar Loredana le-a spus că dormeau. Un alt coleg a ajutat-o să pună geamantanul în taxi, neștiind ce se afla în el. Taximetristului - care se declară traumatizat și spune că va renunța la taximetrie - i-a spus că are cărți. 

”Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că, după ce a înjunghiat-o pe fată, i-a ținut acesteia mâna la gură ca să nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute” dezvăluie surse din anchetă pentru cancan

Loredana va fi adusă la București pentru un consult psihiatric. 

”Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan. A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă” au mai declarat sursele citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel