Crimă oribilă în București. Un bărbat a înjunghiat o tânără însărcinată în 4 luni

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat a înjunghiat o tânără însărcinată în 4 luni, în București.

Crimă șocantă în București. Un bărbat de 72 de ani a omorât o tânără însărcinată în 4 luni, care era angajată la firma fiicei sale, transmite Antena 3 CNN. Se pare că  bărbatul s-a certat cu aceasta și a înjunghiat-o.

El ar fi suspectat-o pe femeie că fură din magazinul fiicei sale, iar astăzi ar fi decis să discute cu ea despre acest lucru. Totuși, din motive deocamdată necunoscute, la un moment dat vârstnicul a scos un cuțit. După ce a înjunghiat-o pe femeie acesta a mers la poliție și s-a predat, la Secția 12. Din păcate, pentru tânără era prea târziu. Aceasta nu a mai putut fi salvată.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit al femeii va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei

Precizările polițiștilor

"La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 5. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător. În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora.

Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - DGPMB. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel