Crimă oribilă în Zalău. O femeie, mamă a doi copii, ucisă de propriul soț, chiar de ziua ei

Crimă oribilă în Zalău. O femeie, mamă a doi copii, ucisă de propriul soț, chiar de ziua ei / Foto: Captură video ȘtirileProTv
Crimă oribilă în Zalău. O femeie, mamă a doi copii, ucisă de propriul soț, chiar de ziua ei / Foto: Captură video ȘtirileProTv

O femeie din Zalău, mamă a doi copii, a fost ucisă de propriul soț chiar de ziua ei.

Crimă șocantă în Zalău. O femeie, mamă a doi copii, a fost ucisă de propriul soț chiar de ziua ei. Bărbatul de 39 de ani a făcut o criză de gelozie și, după un scandal violent, a omorât-o, relatează Știrile Pro Tv.

Apoi, acesta s-a dus apoi la poliție și a recunoscut fapta. Bărbatul este acum arestat, dar un copil de zece ani și fratele lui mai mare au rămas fără mamă.

Cum s-a întâmplat totul

Mariana tocmai împlinise 37 de ani. A avut parte de o petrecere cu această ocazie, organizată la părinții ei acasă, iar după s-a întors cu soțul în apartamentul în care locuiau. După miezul nopții, între cei doi ar fi început o ceartă, iar scandalul a degenerat.

"Pe fundalul unui conflict, inculpatul a sugrumat-o, apoi sufocat-o. I-a pus o pernă pe cap, apoi s-a prezentat la poliție să se predea. Motivul crimei a constat în gelozia exacerbată", a declarat Sorin Flonta, prim-procuror.

După ce și-a sugrumat soția, bărbatul s-ar fi asigurat că femeia a rămas fără suflare, iar apoi s-a dus la poliție și a mărturisit ce a făcut. 

Vecinii spun că bărbatul era violent

"Nu era săptămână să nu se certe. O bătea, făcea scandal. Era foarte gelos. Nu putea vorbi cu nimeni. Ei au petrecut, sâmbătă, la mama acasă. S-au distrat, s-au pupat a zis mama, totul bine" a povestit sora victimei.

Și vecinii spun că bărbatul era violent.

"Odată veneau și o prins-o de cap, și a tras-o sus. Am strigat la el ce face cu ea și mi-a zis să nu mă bag. Era un om tare agresiv. Era gelos. Mama a zis să bage divorțul. I-a dat bani, dar s-au împăcat", a spus o vecină.

"O femeie zâmbăreață, o femeie bună era. Nu știu ce s-a întâmplat cu ei", a spus o altă vecină.

Femeia ceruse ajutorul polițiștilor

Se pare că în trecut femeia a mai cerut ajutor polițiștilor.

"Nu este la primul act violent. În anul 2021 a fost emis un ordin de protecție temporar pentru cinci zile", a precizat Sorin Flonta, prim-procuror.

Totuși, se pare că atunci ancheta penală nu a continuat pentru că soții s-au împăcat. Acum, după ce mama lor a fost ucisă, cei doi băieți ai cuplului, mezinul de zece ani și fratele mai mare, de 18 ani, se află acum în grija familiei mamei lor. Ei vor intra într-un program de consiliere psihologică, spun specialiștii.

"Copiii, în acest moment, sunt în familia lărgită a mamei. Am luat legătura cu bunica. Își va asuma copilul cel mic și va rămâne în familia din partea mamei", a declarat Violeta Milaș, director al DGASPC Sălaj.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel