Crimă şocantă pe Facebook: Şi-a ucis prietena pentru un mic dejun gratis

Rebecca Aylward si Joshua Davies
Rebecca Aylward si Joshua Davies

Joshua Davies, un adolescent în vârstă de 16 ani din Marea Britanie şi-a ucis fosta iubită după ce a postat mesaje de ameninţare pe [/caption]

Joshua Davies, în vârstă de 16 ani, şi-a dus fosta iubită, Rebecca Aylward, într-un loc izolat, unde a ucis-o lovind-o cu o piatră de dimensiunea unei mingi de rugby, scrie dailymail.co.uk, citat de realitatea.net.

Joshua, un tânăr studios care provine dintr-o familie credincioasă, a şocat prin modul în care a utilizat internetul pentru a plănui moartea fostei sale iubite, în vârstă de 15 ani.

Cu câteva săptămâni înaintea crimei, unul dintre prietenii tânărului a glumit cu acesta, spunându-i că îi va face cinste cu micul dejun dacă o va ucide pe Rebecca. Cu două zile înainte de crimă, Joshua i-a spus acestuia: "S-ar putea să fii nevoit să îmi cumperi micul dejun".

Rebecca şi Joshua Davies se cunoşteau de cinci ani şi au avut o relaţie timp de trei luni, pe care tânăra a încheiat-o. Totuşi, Rebecca a fost extrem de fericită în octombrie 2010, când fostul iubit i-a spus că vrea să o revadă. Tânărul a ucis-o cu mai multe lovituri şi i-a abandonat trupul într-o pădure, unde ulterior şi-a adus un prieten şi i-a arătat cadavrul.

Joshua Davies şi-a schimbat apoi pagina de Facebook, scriind că a fost acasă în timpul comiterii crimei şi chiar afirmând că este îngrijorat de soarta prietenei lui. Davies plănuise să dea vina pe prietenul căruia i-a arătat cadavrul Rebeccăi.

Prietenii tânărului au declarat că acesta avea o parte întunecată şi era extrem de gelos şi posesiv cu Rebecca. La puţin timp după despărţirea de ea, Joshua a început să împartă zvonuri despre un avort al acesteia şi despre încercările ei de a rămâne însărcinată pentru a continua relaţia cu el. Tânărul scria mesaje de ameninţare pe care le posta pe site-urile de socializare şi le trimitea prietenilor prin SMS-uri.

Joshua le scria prietenilor că o va ucide pe Rebecca, înecând-o într-un râu sau aruncând-o de pe o stâncă, însă niciunul dintre tineri cu a crezut că aceste ameninţări erau reale.

Citeşte şi:

Sinucidere anunţată pe FaceBook. Andreea Ionescu, convinsă de soţ şi prietenii online să renunţe

Ultimul mesaj al timişoreanului care se credea în Matrix: “A început numărătoarea inversă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel