Crimă urmată de sinucidere în Capitală. Două cadavre cu urme de violență, descoperite într-un apartament din Sectorul 4

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Două cadavre au fost descoperite într-o locuință din Sectorul 4. Ambele prezentau urme de violență.

Cadavrele a două persoane, un bărbat și o femeie, au fost descoperite într-o locuință din Sectorul 4, ambele prezentând urme de violență, transmite Agerpres. 

”La data de 19 iulie, în jurul orei 15:30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Secția 16 Poliție au fost sesizați prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mătușa sa, domiciliată la o adresă din Sectorul 4, nu mai răspunde la telefon”, a informat, sâmbătă, Biroul de presă al DGPMB.

Polițiști din cadrul Secției 16 s-au deplasat la fața locului și au solicitat în sprijin un echipaj de descarcerare, care a reușit să deblocheze ușa, aceasta fiind asigurată pe interior.

Citește și: Bărbat de 39 de ani prins în flagrant pentru viol asupra unui minor de 13 ani

”După pătrunderea în locuință, au fost identificate două cadavre, unul aparținând unui bărbat, iar celălalt aparținând unei femei, ambele prezentând urme de violență”, arată sursa citată.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit Antena 3 CNN, bărbatul s-ar fi sinucis, vineri seară, după ce a omorât-o pe femeie, care îi era concubină. De altfel, vecinii spun că i-ar fi auzit pe aceștia certându-se chiar înainte de incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel