Crimă urmată de sinucidere, la Brașov. Care este ipoteza anchetatorilor

FOTO: Freepik @travelarium
FOTO: Freepik @travelarium

Cei doi soți morți au fost descoperiți de polițiștii chemați de vecinii de  bloc.

Două persoane, soț și soție, au fost găsite, luni, decedate într-un apartament de bloc din Brașov, iar ipoteza de la care pornesc anchetatorii în cazul acestora este că bărbatul ar fi omorât-o pe femeie cu lovituri de cuțit, pe fondul geloziei, potrivit lui Adrian Radu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, citat de Agerpres.

”Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Au fost urme evidente ale unei lupte între cele două persoane. Arma crimei a fost un cuțit din locuință. Ipoteza principală pe care mergem în momentul de față, având în vedere datele care s-au coroborat până în acest moment, este cea că soțul și-ar fi ucis soția, iar mobilul se pare că este gelozia”, a spus Adrian Radu.

Potrivit procurorului, numărul exact de lovituri de cuțit aplicat femeii va fi stabilit de autopsie.

În ce privește motivul crimei urmată de sinucidere, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov a precizat că cei doi soți nu se mai înțelegeau de circa o lună de zile, iar femeia ar fi intenționat să introducă divorț.

Totodată, Adrian Radu a menționat că în locuință a fost găsită o medicație pentru persoane care acuză depresia, răspunzând unei întrebări legată de antecedentele bărbatului.

Doi soți, în vârstă de 50 și respectiv 57 de ani, au fost găsiți, luni, decedați într-un apartament din municipiul Brașov, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Poliția, chemată de vecinii de bloc

Conform sursei citate, femeia și bărbatul morți au fost găsiți de poliție, care a intervenit în urma primirii unui apel telefonic, întrucât fuseseră semnalate de locatarii vecini zgomote venite din apartamentul acestora.

”La fața locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliție, care a procedat la pătrunderea în forță, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Brașov, în locuință, unde a identificat două persoane decedate, soț și soție, de 57, respectiv 50 de ani.

Față de aspectele constatate, a fost solicitată echipa operativă de cercetare și a fost informat procurorul de caz. La acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului”, a transmis, luni, IPJ Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel