Crin Antonescu mitraliază conducerea PNL: Bolojan și Hellvig, mai buni decât Ciucă pentru funcția de candidat la prezidențiale. Atac și la Rareș Bogdan

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Crin Antonescu (PNL) a lansat atacuri fără precedent la adresa conducerii PNL.

Fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, a lansat atacuri fără precedent la adresa conducerii actuale a partidului, acuzând mediocritatea și impostura din rândurile acesteia. Într-un interviu recent, Crin Antonescu a subliniat că această problemă este prezentă la cel mai înalt nivel al partidului, inclusiv în ceea ce privește candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

La nivelul conducerii PNL există mediocritate și impostură, a zis Crin Antonescu. Întrebat dacă se referă inclusiv la candidatul PNL la prezidențiale, Crin Antonescu a zis: „Da, inclusiv. Avem un candidat la prezidențiale care nu ne spune mai nimic de multă vreme, în ciuda faptului că este un om cumsecade. Nicolae Ciucă este un candidat la prezidențiale care nu a fost hotărât de partid în mod oficial într-un anumit moment. Campania de europarlamentare s-a desfășurat printr-un teasing, fără să existe o carte. Deci decizia privind candidatura era deja luată, exact de cine... nu știu. Acum suntem cumva în fața unui fapt împlinit și suntem în așteptarea unei cărți”. 

2. Inquam Pho... (momentul-10-august-2018--ciuca-romanii-au-aratat-ca-se-pot-mobiliza-pentru-a-apara-justitia-de-asaltul-politic_99293900.jpg)

Întrebat cum a ajuns Nicolae Ciucă drept candidat la prezidențiale, Crin Antonescu a zis:

„Există trei-patru oameni cum ar fi Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Lucian Bode care, probabil, iau decizii, împreună cu Nicolae Ciucă. Eu nu le cenzurez dreptul de a lua decizii. Sunt aleși de partid, e treaba partidului. Eu vorbesc ca alegător de rezultatul acestor decizii”.

Nicolae Ciucă, nominalizarea lui Klaus Iohannis pentru prezidențiale?

„Foarte probabil. Dacă nu a fost ordin direct, în orice caz a fost cu încuviințarea lui Iohannis”.

3. FOTO: Ager... (rares-bogdan-exit-poll_71611700.jpg)

Crin Antonescu a zis, la Digi 24, că este de analizat inclusiv varianta înlocuirii lui Nicolae Ciucă din „funcția” de candidat pentru prezidențiale: „Da, dar nu sunt naiv și știu că probabil așa ceva nu se va întâmpla”.

Apoi, liberalul a zis că Rareș Bogdan a monopolizat comunicarea în PNL: „Este un personaj autocentrat și fanfaron. Acum este și vătaf pe mandatele parlamentare. PNL avea doi candidați buni pentru prezidențiale - Ilie Bolojan și Eduard Hellvig. Acum stăm și vorbim doar despre o carte care nu s-a scris. Marea primejdie care pândește PNL este ridicolul. Cu un comunicator principal ca Rareș Bogdan... Are forme de șarlatanie în comunicarea publică.

De exemplu... s-a vorbit despre marea victorie a PNL de la alegerile locale. PNL a pierdut cinci consilii județene, o treime din câte avea, în favoarea PSD. Să vii să prezinți asta ca pe o mare victorie este o formă de înșelătorie. Ridicolul vine dintr-o astfel de comunicare și ridicolul vine de la această campanie cu cartea. Imaginea lui Ciucă nu se potrivește cu imaginea de scriitor și eseist. Ridicolul în politică ucide. În politică, mai bine ești acuzat de corupție decât să fii ridicol. Este ridicol, dar nu este nimic de râs pentru că este vorba despre soarta unui partid important”.

Crin Antonescu a zis că „sunt semidocți” la conducerea PNL: „Numai niște semidocți puteau să gândească o campanie pe performanțele literare ale domnului Ciucă”.

„Domnul Ciucă este un domn cumsecade, anturajul îl strică”, a mai declarat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel