Criptomoneda ce strânge 2,3 milioane USD și lansează mizarea tokenurilor

Base Dawgz este probabil cel mai dinamic memecoin al acestui an. Care ar fi oare motivele pentru care acest proiect atrage atât de mult investitorii timpurii? Oricare ar fi acestea, un lucru este cert, proiectul a reușit să adune peste 2,3 milioane de dolari în câteva săptămâni de la începutul pre-vânzării.

CUMPĂRĂ BASE DAWGZ

Noul memecoin viral de pe Layer 2 al rețelei Ethereum, face furori în lumea metaverse crypto. Funcționalitatea de staking, care permite deținătorilor tokenurilor să câștige venituri pasive, se pare că funcționează în favoarea dezvoltării platformei Base Dawgz.

Base Dawgz face disponibilă mizarea și încurajează câștigul pasiv

Base Dawgz este un memecoin care pune accent pe acțiune și autenticitate. Criptomoneda oferă investitorilor săi oportunitatea unică de cunoaștere a principiului multi-chain în contextul unei criptomonede meme. Pasionații crypto pot deține acum tokenul $DAWGZ pe mai multe blockchain-uri odată sau le pot transfera dintr-un blockchain în altul într-un mod cât se poate de simplu.

Odată ce proiectul a făcut cunoștință cu domeniul crypto, acesta oferă noi oportunități investitorilor săi. Pentru mizare s-a alocat un total de 1,69 miliarde de tokenuri $DAWGZ. Această sumă reprezintă 20% din totalul furnizat de proiect. Base Dawgz oferă oportunități atractive pentru cei care vor să se alăture spațiului metaverse crypto.

Popularitatea proiectului Base Dawgz se pare că abia își ia avânt. Pre-vânzarea a adunat deja peste 2,3 milioane de dolari. Acest rezultat a depășit cu ușurință obiectivele propuse de proiect. Prețul tokenului a crescut de la 0,00479 dolari la 0.00581 dolari, iar experții consideră că potențialul de creștere este încă ridicat. Mai mult decât atât, deținătorii tokenurilor în pre-vânzare le pot miza, astfel obținând venit pasiv.

Pentru investitori, introducerea facilității de staking aduce beneficii multiple. Pe lângă câștigurile pasive obținute prin mizare, deținerea tokenilor DAWGZ oferă acces la programe de recompense bazate pe activitatea în rețelele sociale. Utilizatorii pot câștiga puncte prin distribuirea meme-urilor și postărilor despre Base Dawgz pe rețeaua socială X. Punctele acumulate pot fi schimbate ulterior în tokenuri DAWGZ, sporind ulterior portofoliul metaverse crypto al investitorilor.

Base Dawgz este în perioada sa de glorie

Dublul avantaj, pe care îl prezintă proiectul, subliniază potențialul imens al memecoin-ului Base Dawgz. Nu numai că este un token pe rețeaua Base, aflată în plină expansiune, dar oferă și recompense substanțiale în urma mizării și implicării comunității.

De asemenea, Base Dawgz este considerat un pionier în lumea metaverse crypto. În primul rând, proiectul mizează pe creșterea rețelei Base, care se impune rapid drept platformă de lansare pentru memecoin-uri de top. În același context, platforma își propune să devină moneda de referință pentru un viitor proiect din metaverse crypto, unde își vor desfășura activitatea utilizatorii.

Base Dawgz, se bucură de una din cele mai bune pre-vânzări, aceasta fiind una de succes inclusiv datorită declinului criptomonedei Brett ($BRETT), un alt memecoin popular pe Base. În timp ce Brett a înregistrat o scădere de 8,2% în ultimele săptămâni, Base Dawgz și-a crescut constant valoarea.

Base Dawgz a cunoscut o creștere fulminantă de la lansare, demonstrând un potențial uriaș de a deveni un lider în spațiul metaverse crypto. Popularitatea sa în creștere și comunitatea activă îl fac o investiție atractivă pe termen lung.

Se pare că dezvoltatorii Base Dawgz au ambiții mari. Aceștia își doresc să ajungă la o valoare totală, a tokenului, egală cu 2,5 milioane de dolari, până la finalul săptămânii.

1. -imagine fara descriere- (base-dawgz-dcnews-ro_55128400.jpg)

Conform indicilor Tokenomics, 20% din totalul tokenurilor $DAWGZ sunt alocați pentru pre-vânzare. Această etapă oferă investitorilor timpurii posibilitatea de a achiziționa tokenuri la un preț avantajos.

Achiziția $DAWGZ poate fi realizată prin conectarea portofelului electronic la site-ul web al Base Dawgz. Următorul pas este selectarea criptomonedei pe care utilizatorii doresc să o tranzacționeze, cele disponibile fiind: ETH, SOL, BSC, AVAX, USDT, USDC. De asemenea, poate fi utilizat cardul de credit sau debit, pentru a cumpăra tokenuri direct.

Echipa din spatele Base Dawgz este formată din profesioniști cu experiență vastă în domeniul blockchain și metaverse crypto. Ei sunt dedicați dezvoltării proiectului și oferă o comunicare transparentă cu comunitatea, asigurând o experiență sigură și de încredere pentru toți utilizatorii.

Pentru a asigura securitatea, creatorii Base Dawgz au angajat un audit. Solid Proof a realizat o verificare completă, confirmând securitatea criptomonedei. Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente știri din comunitatea Base Dawgz, investitorii se pot alătura grupurilor de pe rețelele sociale X și Telegram.

Pe rețelele sociale, proiectul este urmărit deja de mii de internauți curioși să afle modul în care va evolua platforma. Pe Telegram, platforma este urmărită de 4,2 mii de utilizatori, iar pe X numărul ajunge curând la 5 mii.

Base Dawgz nu este doar un memecoin, ci și un portal către o lume virtuală plină de posibilități. Deținerea tokenilor DAWGZ poate oferi acces exclusiv la experiențe și beneficii unice în metaverse crypto, dar înainte de a investi, vă îndemnăm să studiați de sine stătător acest proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel