Criptomonede care cuceresc inimile investitorilor cu mascote patrupede

Criptomonedele cu câini pe interfață sunt cele mai populare, deși există o mulțime de monede meme cu alte animale ca mascote.

Criptomonedele cu câini pe interfață sunt cele mai populare, deși există o mulțime de monede meme cu alte animale ca mascote. Nici pisicile și focile nu ezită să inspire dezvoltatorii platformelor în crearea criptomonedelor virale. Tot mai multe proiecte recurg la implicarea prietenilor pufoși în crearea unor memecoin-uri revoluționare.

Investitorii timpurii au șansa de a investi în unele dintre monedele cu mascote câini, care sunt în prezent în pre-vânzare. Cu toate acestea, piața se întreabă dacă sunt aceste criptomonede o opțiune favorabilă pentru investițiile pe termen lung.

Cumpără PlayDoge

WienerAI atrage zilnic investiții substanțiale

WienerAI este criptomoneda care combină inteligența artificială și investițiile în crypto. Investitorii par a fi cuceriți de avantajele criptomonedei inovatoare, investind în dezvoltarea acestui proiect.

Inteligența artificială, care stă la baza platformei, are ca scop facilitarea procesului de interacțiune a utilizatorilor cu sfera crypto. AI ajută potențialii investitori la detectarea celor mai promițătoare criptomonede, informându-i despre utilitatea pe care o oferă acestea.

Bot-ul are capacitatea de a identifica criptomonedele care nu necesită taxe suplimentare și nu numai. WienerAI informează utilizatorii despre prezența unei criptomonede avantajoase, iar aceștia o pot achiziționa rapid și sigur.

Tokenurile $WAI pot fi achiziționate cu 0,000719 USD per token. Achiziția poate fi realizată în câteva etape. Pentru început, investitorii trebuie să-și conecteze portofelul digital MetaMask, sau oricare altul, la utilitățile platformei. Astfel aceștia vor putea tranzacționa ETH, USDT, BNB, MATIC sau pot cumpăra $WAI utilizând cardul de credit sau debit.

Este important ca doritorii de a deține WAI să posede oricare din criptomonedele enumerate. În caz contrar, pot folosi opțiunea card sau pot adăuga ETH, BNB, MATIC sau USDT în portofelul digital.

Pasul următor este utilizarea widget-ului de pe site-ul oficial WienerAI, pentru a indica cantitatea de tokenuri $WAI pe care doresc să o achiziționeze. Aceștia sunt pașii esențiali în procesul de procurare al tokenurilor platformei WienerAI.

Însă, proiectul oferă utilizatorilor și șansa de a câștiga venit pasiv prin mizarea WAI. Pentru a pune în aplicare acest lucru, investitorii trebuie să dea click pe ”Staking” în meniu, astfel garantându-și venit adăugător. Pentru staking s-au alocat 20% din cantitatea totală de tokenuri disponibile în pre-vânzare. Rata anuală a dobânzii (APY) este de 225%, iar proiectul prezintă o ofertă atractivă pentru investitorii care caută randament în spațiul DeFi.

Caracteristicile proiectului atrag atât investitori, cât și urmăritori pe rețelele sociale ale criptomonedei inovative. Pe X sunt deja 11 mii de utilizatori activi care urmăresc actualizările memecoin-ului cu un câine cârnaț.

Pentru a nu rata cele mai noi informații despre WienerAI, pasionații crypto sunt îndemnați să urmărească platforma pe paginile de X și Twitter.

PlayDoge armonizează nostalgia jocurilor sovietice și conceptul modern Play-to-Earn

Memecoin-ul PlayDoge este nimic altceva decât o revoluție a domeniului crypto în anul 2024. Atunci când pare că nimic nu poate depăși inteligența artificială, creatorii PlayDoge înaintează cu un memecoin ce readuce melancolia anilor `90.

Mai mult decât atât, această criptomonedă nouă are la bază conceptul Play-to-Earn, care oferă beneficii considerabile utilizatorilor. Investitorii care încarcă jocul pe Google Play sau Apple Store pot beneficia de recompense în formă de tokenuri $PLAY sau puncte XP. Punctele vor poziționa utilizatorii în clasamentul jocului, astfel identificând persoanele care vor primi tokenuri cadou.

Prin îngrijirea unui animăluț virtual, hrănirea lui și trecerea cu succes a mini-jocurilor aplicației, investitorii vor fi, de asemenea, remunerați cu $PLAY. Tokenurile au utilitate atât în viața reală, cât și în jocul propriu-zis.

Succesul platformei a fost observat încă din primele zile ale etapei de pre-vânzare. Criptomoneda a adunat, pentru început, peste 2,8 milioane de dolari, iar investițiile continuă să crească. La momentul actual 4,6 milioane de dolari reprezintă suma totală investită în $PLAY.

Prețul unui token $PLAY este de 0,00504 USD, dar acesta va crește odată cu finalizarea primei etape. Tokenurile pot fi achiziționate tranzacționând ETH, USDT sau utilizând cardul de debit/credit.

Configurația Play-to-Earn oferă mai mult decât tokenuri. Mizarea este un alt beneficiu al deținerii $PLAY. Utilizatorii pot miza tokenuri pentru a obține recompense anuale de aproximativ 109%.

Oferta totală de tokenuri $PLAY este limitată la 9,4 miliarde. Creatorii PlayDoge își propun să reducă oferta pentru a face tokenul mai stabil și mai valoros pe termen lung.

Pentru a garanta o implicare semnificativă a comunității în proiect, jumătate din ofertă este rezervată perioadei de pre-vânzare. Restul este alocat pentru finanțare, marketing, dezvoltare, recompense de staking și recompense comunitare.

Animalele de companie bine îngrijite deblochează bonusurile de miză și avantajele în jocuri, combinând distracția vintage cu stimulente moderne P2E. PlayDoge se bazează pe dragostea pentru animalele virtuale din anii '90, cu o grafică de 8 biți și sunete nostalgice.

În plus, investitorii au șansa de a câștiga bonusuri crypto, ceea ce justifică creșterea rapidă a pre-vânzării $PLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel