Criptomonede noi ce strâng 2 mln $ în pre-vânzare

Base Dawgz este noul proiect crypto cu mascotă câine. Conceptul acestuia este mult mai dinamic și autentic. Contextul din spatele criptomonedei a atras atenția investitorilor, adunând 2 milioane de dolari doar în pre-vânzare. 

Acest memecoin nu este unul fără utilitate, precum se prezintă multe alte criptomonede noi. Se pare că acest lucru, dar și multe alte caracteristici ale platformei, îi motivează pe utilizatori să se încredințeze memecoin-ului cu o mascotă câine ce practică Base Jumping. 

CUMPĂRĂ BASE DAWGZ

Acele criptomonede noi de pe blockchain-ul Base atrag investitorii care caută o nouă competiție de top. Accentul este pus pe criptomonede noi care ar putea urma exemplul platformei Brett ($BRETT) sau chiar să-l depășească, iar aceasta pare a fi Base Dawgz.

Potențialul proiectului Base Dawgz se observă din pre-vânzare

Adunarea impresionantă de fonduri și comunitatea în creștere a criptomonedei Base Dawgz nu au trecut neobservate nici măcar de cei mai înfocați fani ai memecoin-urilor de la Solana. Acest lucru ar putea pune în pericol viitorul tokenului mult adorat Dogwifhat ($WIF).

În timp ce se afla în faza inițială de dezvoltare a tokenului, Base Dawgz înregistrează performanțe remarcabile. Pre-vânzarea a fost anunțată pe 4 iunie și criptomoneda a depășit 2 milioane de dolari în câteva săptămâni. Structura inteligentă a pre-vânzării și mascota adorabilă atrag atenția investitorilor timpurii.

Tokenurile $DAWGZ pot fi cumpărate în prezent la un preț de 0,005534$. Cu toate acestea, prețul crește în mod regulat, determinând oamenii interesați să cumpere tokenuri cât mai curând posibil. Investitorii pot cumpăra $DAWG folosind ETH, SOL, USDT, AVAX sau BNB, profitând de pre-vânzarea foarte accesibilă a proiectului Dawgz.

Pe parcursul acestei perioade, persoanele noi din domeniul crypto au ocazia de a achiziționa tokenuri înainte ca proiectul să intre pe burse. Investitorii pot revendica tokenurile DAWGZ după finalizarea pre-vânzării folosind același portofel crypto cu care au făcut cumpărarea. Este un proces simplu și ușor de înțeles.

Echipa Base Dawgz nu se va opri aici. Foaia de parcurs a criptomonedei prezintă planuri pentru listarea pe DEX, precum și informații despre listări pe CEX care ar putea apărea în viitor.

Memecoin-urile de pe Base au potențial enorm de creștere

Solana a fost o bună vreme alegerea preferată pentru lansarea de criptomonede noi. Upgrade-ul recent al Ethereum îi oferă platformei Base un avantaj în ceea ce privește viteza tranzacțiilor și costurile. 

Un semn distinct al slăbirii blockchain-ului Solana este compararea capitalizării de piață a $BRETT și $BONK. 

Recent, proiectul $BRETT a depășit pentru scurt timp criptomoneda $BONK. Totuși, o creștere bruscă a prețului i-a permis lui $BONK să își recâștige poziția de lider față de $BRETT. A înregistrat o capitalizare de piață de 1,6 miliarde de dolari, puțin peste cei 1,56 miliarde de dolari ai lui $BRETT.

Acest lucru este important pentru $BRETT, deoarece, dacă va ieși câștigător din lupta cu $BONK, următoarea țintă va fi $WIF, la moment, $BRETT fiind, totuși, una dintre cele mai bune pre-vânzări crypto.

La o scară mai largă, Valoarea Totală Blocată (TVL), care favorizează blockchain-ul Layer 2, este un alt indiciu că Base se apropie de nivelul pe care îl deține Solana.

Uimitor este faptul că Solana nu și-a atins valorile maxime ale TVL din 2021. Datele de la DefiLlama demonstrează cum Base a recuperat rapid teren în mai puțin de un an. Acesta are acum o TVL de 1,56 miliarde de dolari, în timp ce Solana deține 4,41 miliarde de dolari. 

În timp ce Solana își pierde din cota de piață în favoarea lui Base, oportunitățile pentru lansarea de criptomonede noi pe Base cresc. Deși performanța recentă a Brett (127% creștere într-o lună) este tentantă, creșterea sa totală din februarie este deja uriașă (133.316%). Obținerea unui profit de 100% pe o investiție este posibilă, însă speranța la o creștere de 130.000% ar putea fi ireală.

Aici intervine Base Dawgz, candidatul perfect pentru o explozie pe blockchain-ul Base. Un avantaj cheie este faptul că nu se limitează la un singur blockchain. Echipa din spatele platformei Base Dawgz dorește ca tokenul să fie omniprezent, disponibil pe mai multe rețele simultan.

Tehnologia Wormhole și Portal Bridge va permite ca Base Dawgz să fie creat pe Base, dar apoi revendicat, stocat și tranzacționat pe Ethereum, Solana, Binance Smart Chain și Avalanche. 

Prezența pe mai multe blockchain-uri crește lichiditatea tokenului, facilitând cumpărarea, deținerea și tranzacționarea facilă pentru utilizatori. Acest lucru este posibil indiferent de portofelul digital pe care îl folosesc.

Accesibilitatea sporită stimulează, cu siguranță, tranzacționarea activă. Poate prezența a mai multor criptomonede noi pe câteva platforme va dezvolta platformele ca în cazul Base Dawgz. 

Ce oferă platforma Base Dawgs investitorilor săi

Pentru a susține investitorii timpurii, dar și pentru a-și putea menține imaginea pe piață, platforma Base Dawgz își remunerează activ comunitatea. Pentru conținut creativ distribuit pe rețelele sociale, proiectul oferă recompense în formă de tokenuri. 

Pagina de X a criptomonedei este urmărită de 4000 de utilizatori. Pentru ca pasionații Base Dawgz să primească bonusuri în formă de $DAWGZ, trebuie să posteze meme-uri sau simple postări în care să menționeze platforma. Astfel, internauții pot încuraja dezvoltarea acestei criptomonede noi. 

Conform datelor Tokenomics, pentru remunerarea comunității, proiectul a alocat 15% din numărul total de tokenuri disponibile. În același timp, pentru pre-vânzare sunt disponibile 20% din 8,45 miliarde de tokenuri. Astfel, 1,69 de miliarde de tokenuri vor putea fi achiziționate de investitorii timpurii în pre-vânzare. 

Pentru mizare investitorii vor primi, de asemenea, recompense. În acest caz proiectul a alocat 20% din tokenuri. Pentru marketing s-au pus deoparte 15%. Acesta este modul în care s-au repartizat tokenurile proiectului, majoritatea fiind distribuite pentru recompense. 

Nu în cele din urmă, dezvoltatorii acestei criptomonede noi asigură investitorii că platforma Base Dawgz este una sigură. Justifică acest lucru prin angajarea auditului Solid Proof. În urma analizei, nu au fost identificate momente pentru care proiectul ar trebui să se îngrijoreze. 

Cu toate că este doar începutul, succesul memecoin-ului Base Dawgz indică un viitor promițător. Pentru a nu rata cele mai proaspete actualizări, utilizatorii sunt îndemnați să urmărească proiectul pe rețelele X și Telegram. Reamintim că platforma oferă bonusuri utilizatorilor implicați în dezvoltarea unei criptomonede noi cu mascotă dinamică.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel