Cristi Chivu sudează în continuare ţigările, deşi a promis că se lasă. Vezi foto

Cristi Chivu (30 de ani), fundaşul lui Internazionale Milano, a fost surprins de paprazzi  fumând în timp ce conducea. Chivu a promis că renunţă la acest viciu înainte să se nască prima sa fetiţă, Natalia (2 ani), dar nu s-a lăsat nici după ce a venit pe lume şi a doua, Anastasia (9 luni).

În august 2007, Victor Piţurcă, selecţionerul României în acea perioadă, dezvăluia într-o emisiune TV: "I-am spus lui Chivu să lase ţigările. Fumează ca un şarpe". Un an mai târziu, când a aflat că va deveni tătic, fostul căpitan al echipei naţionale anunţa că va renunţa la fumat după naşterea fetiţei sale. Natalia a venit pe lume pe 12 februarie 2009 şi, teoretic, în acel moment, Cristi a stins ultima ţigară. Doar teoretic, pentru că, pe 2 iulie 2010, fotoreporterii Libertăţii l-au surprins pe căpitan cu ţigara în gură, în timp ce se relaxa în staţiunea Mamaia, alături de soţia sa, Adelina, care era deja însărcinată pentru a doua oară, şi de fiica sa, Natalia, informează

Timpul a trecut, s-a născut şi Anastasia, iar Chivu "sudează" în continuare ţigările, viciu care afectează sănătatea şi capacitatea de efort a oricui, mai ales a sportivilor de performanţă. Incapabil să renunţe la fumat, lui Cristi i-a fost infinit mai uşor să abandoneze echipa naţională, invocând faptul că nu mai face faţă pe mai multe fronturi. Cum era de aşteptat, Chivu a trecut sub tăcere, în scrisoarea de adio adresată suporterilor României pe 21 mai, faptul că forma fizică i-a fost afectată, pe lângă vârstă şi accidentările suferite de-a lungul carierei, şi de tutun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel