Cristi Citre, reglare de conturi cu Prelipceanu

Concedierea lui Cristi Citre de la Digi24, din cauza unei postări pe Facebook, a scos la iveală lucruri neștiute de publicul larg despre acest post de televiziune.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, interviu despre familie. Cea mai frumoasă surpriză din viața lui: "Așa a fost să fie" 

Jurnalistul Cristi Citre continuă seria de dezvăluiri despre ce se întâmplă la Digi24, făcând referire la redactorul șef al postului, Cosmin Prelipceanu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Radu Paraschivescu (Digi24) vorbește despre concedierea jurnalistei Ana Iorga Mihail

"Poate aţi rămas cu impresia, după abuzurile de la Digi, că redactorul-șef Cosmin Prelipceanu e vreun zmeu, un dur care taie şi spânzură. Fals. Am spus, într-adevăr, că problema nu e Digi, ci Cosmin Prelipceanu. Dar nu pentru că insul ar avea prea multă putere, ci, din contră, pentru că nu are niciuna. Fiind un oportunist lipsit de idei, şi leneş pe deasupra, chiar se bucură că e doar o carcasă de şef. Are două feluri de a se referi la Domnul O. Dacă îl întreabă cineva despre o decizie sau o măsură rea pentru redacţie, atunci el se prelinge de pe scaun, cât e de lung, cu picioarele şi trunchiul până sub birou, bagă capul între umeri, ridică degetul arătător şi arată spre tavan. Dacă cel care îi cere explicaţii este dintre apropiaţi, atunci îi face favoarea de a-i indica sursa: „Domnul O.", cu o intonaţie de sentinţă implacabilă. Celebrul deja Domn O. (cine este personajul aflați și aici) dictează tot: cine dispare de pe post (pe motiv că are fizionomie de om trist sau că e urâţel), cine zboară din schemă printr-un SMS, ce gravidă e lăsată pe drumuri când îi expiră al nu ştiu câtelea contract pe durată determinată, cum să fie scrise ştirile, la ce au voie angajaţii să dea like pe Facebook etc", scrie Cristi Citre pe blogul personal.

"Singura activitate editorială a acestui redactor-şef de after school este pregătirea minunatei emisiuni de la ora 20.00. Dar şi aia pe fugă. Îşi adună echipa şi face o şedinţă lungă şi lălâie. Se bizuie pe noul lui editor, specialist în cancanerii şi „ştiri sexi". Nu contează, are randament: a dat afară în opt luni mai mulţi oameni valoroşi decât a angajat George Orbean într-un an şi jumătate. Uneori, e aşa de frânt şi scârbit, că nu-şi mai ţine emisiunea, la ora opt seara pleacă acasă şi-l lasă pe EOD să se descurce cum o şti cu tronsonul descoperit.

Nu participă la şedinţele de sumar, nu are niciun proiect, nicio strategie, trândăveşte pe ruinele proiectului lui George Orbean, dar ce contează, este pentru prima dată în viaţa lui, ŞEF", încheie Cristi Citre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel