Cristian Manea: Mergem la Campionatul European de tineret să ridicăm trofeul

Fundaşul Cristian Manea a declarat, joi, că echipa naţională de tineret a României va merge la Campionatul European U21 cu gândul să câştige trofeul de campioană. 

"Nu am nicio problemă medicală, normal că sunt emoţii, dar sunt pozitive, pentru că unii dintre noi poate o dată în viaţă ajung la un campionat european. Asta trebuie să ne motiveze şi să dăm totul. Să câştigi campionatul de două ori şi să participi la Campionatul European e o rampă bună de lansare. Vom merge să dăm tot ce avem mai bun, pentru că toţi ochii vor fi pe noi. Dacă vom trata bine toate meciurile, eu cred că avem o şansă mare. Noi mergem acolo cu gândul să ridicăm trofeul. De ce nu? Suntem toţi sub 21 de ani şi nu este ca la cei mari, poţi avea meciuri bune sau mai rele, şi la fel e şi pentru adversarii noştri, totul este posibil. Noi mergem acolo să câştigăm toate meciurile şi vom vedea ce va fi", a afirmat Manea. 

Împrumutat de Apollon Limassol la CFR Cluj, Manea speră să aibă evoluţii bune la Campionatul European de tineret şi să facă pasul către o echipă puternică din Europa. 

"Încă nu ştiu ce voi face, voi vedea după Campionatul European, eu sper să fac un pas mare înainte. Dacă vom face un turneu final bun, putem merge la echipe puternice din Europa. Este mai greu să joc în România, eu ţintesc să joc într-un campionat puternic din Europa pentru că aşa putem progresa", a mai spus Manea. 

Şapte dintre cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru Campionatul European, Vlad Dragomir, Adrian Petre, Andrei Ivan, Cristi Manea, Alexandru Paşcanu, Radu Boboc şi Florin Ştefan au efectuat joi vizita medicală la Ponderas Academic Hospital. 

Selecţionata U21 României va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie vor înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel