EXCLUSIV  Cristian Năsulea și Olimpiu Galani, la D`Economic News, cu Alex Vlădescu / Video

Alex Vlădescu
Alex Vlădescu

Jurnalistul Alex Vlădescu vă așteaptă vineri, 21 aprilie 2023, la D`ECONOMIC NEWS, de la ora 16.00, pe DC News, DC News TV și DC Business.

TEME ȘI INVITAȚI D`ECONOMIC NEWS:

1. NOI AJUTOARE PENTRU ROMÂNI. Autoritățile anunță un val de ajutoare pentru populație. Cum să iei bani? Cine se încadrează? 700 de milioane de euro pregătește Guvernul, totul pe fonduri europene. Vor fi tichete electronice pentru persoane cu dizabilități, pentru mame de nou-născuți.

Se mai pregătește o schemă de ajutor de stat, tot cu ajutorul voucherelor, pentru repararea locuinței sau pentru schimbarea locuinței. Ministerul Fondurilor Europene speră să împartă aceste tipuri de vocuhere la cel puțin 200 de mii de români. Sunt utile aceste ajutoare? Ce măsuri ar trebui să ia statul din toamnă pentru a-i proteja pe români de scumpiri?


INVITAT: - CRISTIAN NĂSULEA, profesor de economie

2. POVESTE DE SUCCCES. Proprietarul companiei care este lider în industria de înfrumusețare pe piața românească vine la D` ECONOMIC NEWS. Olimpiu Galani își spune povestea. Cum a început un business cu 30 de mii de euro împrumutați și cum a ajuns la o afacere de milioane de euro.

Și-a schimbat de patru ori domeniul de activitate până să ajungă la succes. Care sunt secretele unei astfel de afaceri, cum a avut curaj să se împrumute d 30 de mii de euro și să investească într-un business despre care nu știa dacă va funcționa, ce pași ar trebui să urmeze antreprenorii și care e rețeta succesului, aflăm vineri, de la 16.30, la D` ECONOMIC NEWS.

INVITAT: - OLIMPIU GALANI

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel