Cristian Popescu Piedone a comandat 100 de mici la un restaurant. Bucătarul a rămas uimit

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a adus aminte de un moment amuzant din viaţa sa, într-un interviu pentru Antena 3 CNN. 

"Am fost cu un personaj, nu ştiu dacă avea 60 kg cu tot cu bocanci, la restaurant. Era un turc din Constanţa, Selim. L-am întrebat câţi mici mâncăm. El a zis că mănâncă 3. Ospătarul era lângă noi. I-am zis să aducă 100 de mici. M-a întrebat dacă mai aştept pe cineva. 

I-am zis că nu mai aşteptăm pe nimeni. A mai întrebat o dată dacă sigur 100 de mici. I-am zis că da, 100 de mici. Şi să nu uite să pună şi vreo 4-5 porţii de cartofi prăjiţi lângă, şi nişte salată în două boluri mari. M-a întrebat iar dacă mai aştept pe cineva. "Nu, nu mai aştept pe nimeni, mi-e foame. Care e problema?", i-am spus. S-a dus la bucătărie şi a spus comanda, 100 de mici. Cu vreo trei ore mai târziu, trebuia să vină un grup de israelieni, care trebuiau să mănânce şi mici. Bucătarul a crezut că face ospătarul mişto de el, că nu au venit ăia atât de devreme. A întrebat apoi dacă micii sunt pentru pachet. I s-a spus că nu, că la masă. Şi a întrebat câţi sunt la masă. Doi, zice ospătarul. 

A fost spectacol, când au ieşit micii. Toată bucătăria făcea galerie, să se uite cum mâncam. Am mâncat vreo 95 de mici, într-adevăr, în decurs de aproape 45 de minute", a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena 3. 

CITEŞTE ŞI Cristian Popescu Piedone: Demisia mea nu are nicio legătură cu susținerea partidului pentru Gabriela Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel