EXCLUSIV  Cristian Popescu Piedone: Demisia mea nu are nicio legătură cu susținerea partidului pentru Gabriela Firea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Sectorului 5 ne-a oferit prima declarație după ce a făcut un pas în spate de la conducerea PUSL. 

În presă, a apărut informația că primarul Sectorului 5 și-a dat demisia din funcția de conducere a PUSL, de președintele executiv, după ce partidul ar fi transmis că o susține în continuare pe Gabriela Firea în alegerile locale pentru Primăria Municipiului București, asta după ce fostul ministru a revenit și-n funcțiile de conducere ale PSD. 

”Demisia mea nu are nicio legătură cu susținerea partidului pentru Gabriela Firea. Vreau să devin un simplu de membru disciplinat și voi rămâne devotat cetățenilor din Sectorul 5 celor atunci când aveau încredere în mine m-au votat și m-au învestit cu încredere. N-am cum să-i dezamăgesc și voi merge cu ei mai departe” ne-a spus Cristian Popescu Piedone. 

Întrebat de ce a spus că rămâne un simplu membru de partid ”disciplinat”, dacă i s-a reproșat contrariul, primarul a răspuns: ”Nu, titulatura asta mi-am atribuit-o eu. Disciplinat - așa trebuie să fie un membru de partid”. Edilul a adăugat că ”fiecare avem principii”. 

Despre candidatura la Primăria Generală, el a afirmat: ”Facă-se primar general cine vor ei, pe cine vor susține bucureștenii, eu nu îmi trădez cetățenii Sectorului 5”. Întrebat dacă o susține pe Gabriela Firea, ne-a mai spus că ”a demonstrat că poate, dacă va fi nominalizată, eu o voi susține”. 

”E mai bine așa” a răspuns Cristian Popescu Piedone, întrebat de ce vrea, totuși, să fie un simplu membru de partid. Cu privire la faptul dacă mai are susținerea PUSL pentru un nou mandat de primar la Primăria Sectorului 5, pentru o nouă candidatură, acesta ne-a spus că ”Dacă mă susține sau nu, e doar opțiunea acestui partid în care sunt, de astăzi, membru”. Cu toate acestea, ne-a spus că va candida la alegerile locale pentru Sectorul 5, indiferent cine-l va susține. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel