Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru București

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, face anunțurile momentului.

Cristian Popescu Piedone răstoarnă calculele pentru Primăria Capitalei. Acesta a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că nu se retrage din cursa electorală, după ce în spațiul public au apărut astăzi zvonuri că acesta va ieși în fața jurnaliștilor cu anunțul retragerii sale, chiar cu 2 zile înainte de alegerile din 9 iunie.

"Astăzi vă anunț, cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alții, au dat toți joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone, nu, Cristian Popescu nu se retrage, Cristian Popescu Piedone merge la bătălie, Cristian Popescu Piedone va fi viitorul primar general al Capitalei, contrar tuturor intereselor politice la care am fost supus, batjocorit, ofertat.

Dumneavoastră, cetățeni ai Bucureștiului, vă luați sau nu Bucureștiul înapoi, depinde doar de voi, să fim slugi politice în continuare, să folosim bani publici doar pentru interesele partidelor de astăzi care v-au vândut candidați falși, v-au vândut ceea ce dumneavoastră ați sperat, au aruncat alegerile locale și au umbrit ceea ce România trebuie să reprezinte în comunitatea europeană. Ați auzit pe cineva astăzi decât de Piedone, decât de Simion, AUR?", a declarat Piedone în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI ȘI: Cristian Popescu Piedone NU se retrage din cursa pentru București. Gabriela Firea, prima reacție LIVE la DCNEWS/ Răsturnare de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel