Cristian Popescu Piedone, după ce a pierdut Capitala: ”Vă aștept la vot în toamnă, nu am renunțat la bătălie”. Fiul său ar fi câștigat Primăria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone/ DCNews
Cristian Popescu Piedone/ DCNews

Cristian Popescu Piedone iese cu primele declarații după rezultatul alegerilor locale pentru Primăria Municipiului București. 

Cristian Popescu Piedone a obținut 13% din voturi pentru Primăria Municipiului București, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde. 

Momentul în care află rezultatul votului: 

Declarația: 

- O seară minunată pentru unii,  o seară și mai minunată pentru alții. Vreau să felicit primarul legitim al Municipiului București, pentru că are legitimitatea bucureștenilor. Ei au ales, ei vor culege! Au început prin a spera că se schimba ceva. Ce au văzut în ultimii patru ani sper să nu vadă și-n următorii patru, auzindu-l pe Nicușor Dan că va face multe referendumuri. Dacă cu asta se va ocupa Nicușor Dan și-n următorii patru ani, felicitări bucureștenilor!

- Noi, reprezentanții PUSL în Consiliul General, odată cu închiderea campaniei, vom rămâne alături de cetățenii Bucureștiului, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată mie și PUSL pentru votul acordat. Le mulțumesc și celor care au ieșit la vot și n-au votat PUSL. 

- Toamna se numără bobocii. Astăzi, PUSL a intrat astăzi pe eșichierul politic. Va conta! Și va conta și la alegerile parlamentare și la cele prezidențiale.  Se vede astăzi în sondaje și-n opțiunea electoratului, nu neapărat bucureșteni. (...) 

- Vom rămâne în slujba dvs. Important e că PUSL nu și-a pierdut cetatea de la Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone e primarul Sectorului 5. Mulțumesc cetățenilor Sectorului 5. Vlad Popescu Piedone va demonstra mai mult decât mine, este mai ambițios decât mine, va avea o echipă puternică. Să facem din Sectorul 5 regretul bucureștenilor că n-au votat un candidat care să fie alături de ei, care să sufere alături de ei. (...) Sper ca primarul general legitimat să nu vă dezamăgească. În Consiliul General, vom vota proiectele doar în interesele dvs. Nu ne interesează votul politic. (...) Predau ștafeta cu mândrie. Vlad Popescu Piedone nu vă va dezamăgi.

- Vă aștept la vot în toamnă, nu am renunțat la bătălie. PUSL a scris și va scrie istorie și-n toamnă. Contăm, oameni buni, și știu că-n țară contăm mai mult. 

- Până dimineață, veți vedea că vom avea reprezentanți și-n Parlamentul European. 

Citește și: BREAKING NEWS  EXIT-POLL alegeri 9 iunie 2024 Curs-Avangarde. REZULTATE locale și europarlamentare

Fii la curent cu ultimele informații în categoria dedicată: ALEGERI 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel