Cristian Sabbagh, tată pentru a treia oară. Mărturisiri despre nuntă și botez

Anul 2017 debutează în forță pentru Christian Sabbagh! Pe lângă faptul că va deveni tată pentru a treia oara și lucrează intens pentru noul sezon al emisiunii „Sabbagh în acțiune”, ce va începe în această vineri, vedeta Kanal D își va schimba și statutul civil.

„Încă nu am stabilit data botezului sau cea a cununiei civile. Oricum, cununia civilă o vom face până să se nască copilul, până în martie, cel târziu. Va fi o ceremonie restrânsă, cu prieteni apropiați”, spune jurnalistul conform unui comunicat trimis DCNews.
(w670)
 
Referitor la noul sezon „Sabbagh în acțiune” ce va debuta vineri, 6 ianuarie, la ora 23:00, telespectatorii vor urmări operațiuni sub acoperire la limită, povești impresionante de viață și actiuni flagrant.

„Lanoi nu mizăm pe circ, ci încercăm să găsim soluții viabile pentru a ajuta persoane aflate în situații limită. Nu ne limităm doar la a prezenta o poveste, ci căutăm soluții. Cu siguranță, în noul sezon telespectatorii vor putea urmări operațiuni sub acoperire, povești impresionante și reale de viață”, spune Christian Sabbagh, potrivit comunicatului de presă trimis DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel