Cristiano Ronaldo își uimește fanii cu noua lui țintă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Starul portughez Cristiano Ronaldo a evidențiat care este noul său obiectiv, în materie de fotbal.

Citește și - Cristiano Ronaldo, mesaj inedit la retragerea "fratelui său" de la naționala Portugaliei - Foto

Astfel, Cristiano Ronaldo susţine faptul că este concentrat să fie jucătorul perfect de echipă la formaţia saudită Al Nassr, decât să mai strângă alte recorduri la apusul carierei, scrie Reuters.

Starul lusitan, în vârstă de 39 de ani, care a câştigat Balonul de Aur de cinci ori, a înscris în victoria echipei Al Nassr cu 2-1 contra celor de la Al Rayyan (Qatar), în partida de luni din Conferinţa de Vest a Ligii Campionilor Asiei.

Ce a declarat Cristiano Ronaldo după meci

Victoria de luni a fost cel de-al patrulea succes în tot atâtea partide în toate competiţiile sub conducerea antrenorului italian Stefano Pioli, care l-a înlocuit la finalul lunii august pe Luis Castro.

”A fost un meci convingător şi dificil, ca toate meciurile din Liga Campionilor Asiei, dar cel mai important lucru este că ne-am creat multe şanse şi ne-am apărat bine să prevenim ca adversarul să îşi poată crea ocazii”, a spus Cristiano Ronaldo, într-o conferinţă de presă.

”Este bine ca un jucător să marcheze goluri, dar pentru mine este mai bine ca echipa să câştige”

”Nu mai este important acum dacă sunt cel mai bun sau nu, nu mai mă interesează acest lucru. Este bine ca un jucător să marcheze goluri, dar pentru mine este mai bine ca echipa să câştige. Am fost obişnuit să dobor recorduri, dar nu mai sunt interesat. Cel mai important lucru pentru mine acum este să mă bucur şi să ajut Al Nassr şi pe colegii mei să câştige”, a adăugat Cristiano Ronaldo.

”Golul meu împotriva celor de la Al Rayyan a fost diferit şi important, pentru că tatăl meu ar fi fost bucuros cu această reuşită dacă ar fi fost în viaţă, pentru că astăzi era ziua sa de naştere”, a adăugat fostul star al echipelor Manchester United, Real Madrid şi Juventus Torino.

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator într-un singur sezon din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator într-un singur sezon din liga profesionistă saudită în mai, cu 35 de goluri înscrise. Căpitanul naţionalei Portugaliei a marcat cel de-al 901-lea gol al carierei sale în victoria contra Scoţiei, în luna august 2024, în Liga Naţiunilor. 

Cine este noul antrenor al lui Al-Nassr

Stefano Pioli, în vârstă de 58 ani, care a pregătit-o pe AC Milan din luna octombrie 2019 și până în mai 2024, a activat anterior la cluburile din Italia Fiorentina, Inter Milano, Lazio Roma și Bologna. El se află acum la prima sa experiență ca antrenor în afara Italiei.

Predecesorul său Luis Castro este al treilea tehnician care a părăsit clubul din Arabia Saudită de la sosirea lui Cristiano Ronaldo, cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, care a semnat cu Al-Nassr la începutul anului 2023 un contract estimat la 400 de milioane de euro.

De asemenea, francezul Rudi Garcia s-a despărțit de echipa saudită în luna aprilie 2023, fiind înlocuit pentru o scurtă durată de croatul Dinko Jelicic, înainte ca Luis Castro să fie instalat antrenor în luna iulie 2023.

Citește și articolul - Cristiano Ronaldo și-a uimit fanii cu ce a postat pe noul său canal de YouTube - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel