Cristiano Ronaldo, "un fel de Joe Biden". Radu Buzăianu, concluzie după meciul Franţa - Portugalia de la EURO 2024

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Franţa s-a calificat în semifinalele EURO 2024 după ce a învins, la loviturile de departajare, Portugalia. 

Scorul după 120 de minute a fost egal, 0-0, iar meciul s-a dus la loviturile de departajare. A fost al doilea meci la rând pentru Portugalia la acest EURO care ajunge la penalty-uri, după cel din optimile de finală cu Slovenia. 

Jurnalistul Radu Buzăianu a tras concluziile după ce Cristiano Ronaldo a fost titular şi integralist în toate partidele Portugaliei de la EURO 2024, ultimul turneu final pentru fotbalistul portughez. 

"Acum doi ani, la Campionatul Mondial din Qatar, echipa Portugaliei era antrenată de Fernando Santos. Și omu' avea probleme mari că nu îl băga titular pe Ronaldo.

Și nu-l băga, pentru că nu mai era ce-a fost. Se simțeau anii. Calitățile lui erau absolut fizice. Nu se mai mișca așa cum se mișca atunci când era ceva tare de tot.

Treaba e cà acum nu a mai ieșit de pe teren, deși au mai trecut doi ani de atunci când nu prea mai putea. E pe teren întruna. E adevărat fără niciun fel de sens până acum. Începe să pară un fel de Joe Biden", a scris Radu Buzăianu cu câteva minute înainte ca Portugalia să fie eliminată de Franţa la penalty-uri.

Joao Felix a ratat de la 11 m pentru portughezi, în timp ce francezii au transformat toate penalty-urile. 

În semifinale, Franţa va întâlni Spania, care a trecut de gazda Germania, scor 2-1, după prelungiri. După meciul cu Slovenia, Cristiano Ronaldo a confirmat că acesta va fi ultimul său EURO. Starul portughez a participat la şase turnee finale consecutive. La EURO 2024 nu a reuşit să înscrie niciun gol, în ciuda faptului că a fost integralist. 

După eliminarea de la EURO 2024, cel mai probabil şi Pepe se va retrage de la naţionala Portugaliei, fundaşul având 41 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel