Cristina Cioran este din nou în lacrimi de fericire datorită lui Alex Dobrescu. Concluzia: Nu știu dacă vom mai putea fi vreodată o familie

Sursă foto: Instagram/ Cristina Cioran
Sursă foto: Instagram/ Cristina Cioran

Cristina Cioran a știut la ce să NU se aștepte. 

În cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, Cristina Cioran a ieșit la restaurant cu Alex Dobrescu, acolo unde fostul partener a surprins-o pe vedetă cu un cadou.

Este foarte cunoscută relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, fostul partener al vedetei, cu care are și un copil. Mai mult defectuoasă decât funcțională, relația dintre cei doi a suferit o ruptură permanentă în urmă cu luni de zile. Până și astăzi motivele despărțirii nu sunt concrete, deși Cristina a mai făcut diverse aluzii.

Cristina Cioran, abandonată de prieteni în cele mai grele momente: "La băutură sunt toți. Oamenii abia așteaptă să te vadă așa"
https://www.dcnews.ro/cristina-cioran-abandonata-de-prieteni-in-cele-mai-grele-momente-la-bautura-sunt-toti-oamenii-abia-asteapta-sa-te-vada-asa_932753.html

Ce se știe clar este faptul că Alex i-ar fi greșit foarte tare, iar „greșeala” ar avea legătură cu un presupus viciu al acestuia, deși nu se cunosc mai multe detalii. 

Deși sunt mai mult despărțiți în teorie, dar mai mult împreună în practică, în cadrul emisiunii, fostul iubit i-a făcut un cadou ce a făcut-o pe Cristina să izbucnească în lacrimi.

„Am știut că nu e inel, pentru că mai am un inel, nu mi-ar fi luat de două ori același lucru. (...) Nu s-a gândit la cât de tare îmi dăunează ce face. Nu știu ce să mai zic în legătură cu asta, normal că îmi place să se poarte frumos. (...) A fost foarte greu să își recâștige încrederea mea și aproape imposibil să depășesc anumite chestii. Îți spun sincer, aș vrea să pot să le depășesc. Nu știu dacă vom mai putea fi vreodată o familie”, a mărturisit Cristina Cioran, la Mămici de pitici, cu lipici.

Cristina Cioran a fost cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu, după un an de la despărțire. Cum au ajuns să se împace
https://www.dcnews.ro/cristina-cioran-a-fost-ceruta-din-nou-in-casatorie-de-alex-dobrescu-dupa-un-an-de-la-despartire-cum-au-ajuns-sa-se-impace_931211.html

De asemenea, a mai spus vedeta, ea nu și-a imaginat niciodată că va rămâne singură, fără partenerul ei. Deși cei doi se afișează în public împreună, ba la terase cu alți prieteni, ba în alte ipostaze, Cristina continuă să declare că „nu sunt împreună”.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi rămâne singură. Noi când am decis să facem un copil, am decis să fim o familie, să fim împreună. Nu mi-am imaginat nicio secundă că ne vom despărți. Nici nu mi-am închipuit că vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți, că poveștile astea chiar nu mai există acum, în vremurile în care trăim. A fost foarte dureros, chiar dacă eu am decis să ne despărțim, eu am plecat. Ce a urmat după despărțirea fost foarte ciudat, pentru că a fost totul foarte public. Îmi e foarte greu să iert toate lucrurile astea”, a spus vedeta în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel