Cristina Dumitra, patroana unuia dintre „azilele groazei“ din Voluntari, l-a atacat pe protestatarul Marian Ceaușescu, care a făcut-o „criminală“ / video

Foto: Captură YouTube Marian Ceaușescu
Foto: Captură YouTube Marian Ceaușescu

Cristina Dumitra, patroana unuia dintre „azilele groazei“ din Voluntari, l-a atacat joi pe protestatarul Marian Ceaușescu.

Cristina Dumitra a fost așteptată în Fața Curții de Apel de către protestatarul Marian Ceaușescu, Aceasta era nsoțită de avocatul său, Pavel Abraham, conform Antena 3 CNN.

Inițial, femeia a avut un comportament ciudat și a început să danseze pe stradă, în timp ce Marian Ceaușescu o filma. Ulterior, a sărit să-l bată pe protestatar, după ce acesta a făcut-o „criminală“.

„Gândiți-vă cum se comportau cu bătrâni cu dizabilități sau cu cei care nu se puteau apăra”, a spus Marian Ceaușescu.

Cristina Dumitra a trântit, de asemenea, ușa mașinii în fața jurnaliștilor care îi adresau întrebări.

CITEȘTE ȘI      -      Pandele, pus față în față cu imaginile cu Firea și Godei, spune că nu știa cine e personajul / Chirieac, remarcă importantă: Pot să cred un lucru! / foto

Youtube video image

Curtea de Apel a decis ca Dumitra Cristina poate fi cercetată sub control judiciar. De cealaltă parte, soțul acesteia, fost polițist, a rămas în arest preventiv.

Din cei 24 de suspecti duși la instanță cu propunere de arestare preventivă, patru au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, restul primind arest la domiciliu sau fiind puși sub control judiciar: Ștefan Godei, Dan Godei, Andrei Razvan Țicu, Ovidiu Dumitra.

CITEȘTE ȘI       -      Pandele dă din casă: Doamna Firea nu ascultă decât de soțul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel