Criză de oameni și la șaormerie. Oamenii fug de muncă și vor salarii mari fără să facă nimic. Revolta unui angajat: Nu mai pot. Am muncit doar eu cu un coleg / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Este criză de oameni buni peste tot.

Oamenii au început să fugă de muncă. Vor salarii mari, fără să facă mai nimic. Până și la o șaormerie din Popești Leordeni, județul Ilfov, este lipsă de personal care să-și facă treaba bine.

Un angajat al unei șaormerii spune că a fost nevoit să închidă momentan magazinul pentru că angajații au fugit pur și simplu de la muncă. „Am avut câțiva angajați care pur și simplu au fugit de la muncă. Am avut aglomerat și au plecat. Unul dintre angajați ne-a cerut banii dinainte și apoi a dispărut. Așteptăm să facem angajări”, a spus tânărul.

„Nu mai pot. Am muncit doar eu cu un coleg. N-are rost să mă îmbolnăvesc sau să cad din picioare. Noi oferim salariu bun, bonusuri și ciubucuri. Unul dintre colegi, de exemplu, a plecată acasă cu 100 lei tips și cu încă 180 lei. Nu se face așa ceva...”, a mai zis tânărul.

Câștigurile la o șaormerie pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv locul, popularitatea, calitatea produselor, prețurile practicate și eficiența operațională a afacerii.

În general, câștigurile unei șaormerii depind în mare măsură de volumul de clienți și de cifra de afaceri pe care o generează. O șaormerie amplasată într-o zonă cu trafic ridicat de pietoni și mașini, precum în apropierea unui centru comercial, a unei stații de metrou sau într-un cartier foarte frecventat, are potențialul de a atrage un număr mare de clienți și de a obține venituri mai mari.

De asemenea, prețurile practicate pot influența câștigurile. O șaormerie care oferă produse de calitate la prețuri competitive poate atrage mai mulți clienți și poate genera venituri mai mari. Pe de altă parte, dacă prețurile sunt prea ridicate în comparație cu concurența sau dacă calitatea produselor este scăzută, acest lucru poate afecta afacerea negativ.

Eficiența operațională joacă, de asemenea, un rol important în câștigurile unei șaormerii. O gestionare eficientă a stocurilor, o planificare corespunzătoare a personalului și o minimizare a risipei pot contribui la maximizarea profitului.

@cristishaorma♬ sunet original - Cristian???? Adrr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel